Advent v Inspiru

Advent v Inspiru

Za Mikulášem do Inspira
Blíží se den, kdy chodívá svatý Mikuláš se svojí družinou každý rok navštěvovat děti. Již z dálky bývá slyšet jeho berla s rolničkami a děti zvědavě vyhlížejí bělovlasého muže v dlouhém plášti, s plnovousem a vysokou čepicí. Pokukují také po andělovi, co má asi v košíku, a zároveň si hlídají bezpečnou vzdálenost od čerta.

Pokud chcete letos svým dětem tento osobní zážitek dopřát, můžete v neděli 4. 12. 2022 od 16 hod. navštívit Mikuláše v zahradě Inspira. Každá rodina bude mít vyhrazený čas a příležitost být s Mikulášem o samotě. Pro chvíli čekání budeme mít i něco teplého na zahřátí. Návštěvu si zarezervujete i s konkrétním časem na e-shopu Inspira www.svcinspiro.cz. Rezervace bude spuštěna od 14. 11. 2022.

V předvánočním čase chystáme v Inspiru tradiční výtvarné Adventní dílničky. Přijďte si mezi nás odpočinout, zrelaxovat a prostě užít pohodu bez vánočního shonu. Na děti i jejich rodiče budeme tentokrát čekat u nás v Inspiru v sobotu 26. 11. 2022 od 9.00 do 13.00 hod. Těšit se můžete jako vždy na vyrábění zelených voňavých dekorací a vánočních ozdob. Příjemně se tak můžete s námi naladit na příchod Vánoc.

Dáša Lazarová, Marie Dvořáková

Další článek:
Předchozí článek: