Akce v Inspiru

Akce v Inspiru

Zimní čas s biokosmetikou
Udělejte si čas pro sebe a užijte si pohodové dopoledne v pondělí 12. 12. 2022 od 8.30 do 12.00 hod. V Inspiru vás naučí lektorka Zuzana Baďuříková, jak vyrobit zdravou pečující kosmetiku bez zatížení přírody. Vysvětlí vám, jak pečovat o pleť v zimním čase, a domů si z kurzu odnesete vlastnoručně vyrobený ochranný balzám na rty, růžové šlehané máslo, eukalyptovou mast, olejový parfém a relaxační koupelovou sůl.
Kurz je určený pro dospělé a přihlásit se můžete na www.svcinspiro.cz.

Jak spolu s dítětem zvládnout volbu povolání
Ve středu 18. 1. 2023 v čase 17.00 až 18.30 se koná webinář pro rodiče i jejich děti a také pro pedagogy zaměřený na to,  jak poznat silné stránky dítěte, jak s dětmi mluvit na téma volby povolání a kde a jaké si o tomto tématu hledat informace.
Webinář povede kariérová poradkyně Mgr. Petra Šnepfenbergerová. Přihlašování na www.svcinspiro.cz. Webinář je zdarma.

Karneval na ledě 2023
Při jaké příležitosti se na tišnovském kluzišti potkají pohádkové bytosti a jen ve fantazii existující postavy či zvířátka? Přece na karnevalu na ledě! Do diářů si zapiš sobotu 21. 1., naostři čepel svých bruslí a vymysli parádní kostým. Potkáme se ve 14 hodin na kluzišti. Nejoriginálnější maska bude právem odměněna a šikovní bruslaři náležitě oceněni. Celá taškařice bude trvat do 16 hodin. Součástí programu bude také vystoupení  krasobruslařského klubu SC Kuřim.

Tvorba vlastního rodokmenu
Zajímá vás, odkud pochází váš rod, čím byl váš pradědeček, kolik měla prababička sourozenců nebo kam až do historie se dostanete?
Přijďte na přednášku, kde uvidíte ukázky tvorby rodokmenu ve free programu a vyhledávání v online matrikách. Dozvíte se, jak číst ve starých matrikách, kde najít pomoc, jaké dokumenty potřebujete na začátek a mnoho dalších užitečných rad.
Přednáší Ing. Pavel Pokorný. Přednáška se koná v pondělí 23. 1. 2023 v 19 hod., Inspiro, učebna Klubovna (budova školy na ul. Riegrova).
Vstup volný.

Marie Dvořáková 

Další článek:
Předchozí článek: