Kurz, který vás naučí podnikat

Kurz, který vás naučí podnikat

Město Tišnov ve spolupráci s projektem Podnikni to! spouští bezplatný kurz pro své občany. Je určen těm, kteří mají v hlavě podnikatelský nápad, ale nevědí, jak ho zrealizovat, podnikatelům, kteří hledají novou inspiraci a jistotu při zavádění nových produktů, nebo zájemcům, které podnikání láká, ale konkrétní nápad ještě hledají. Pět setkání v pěti týdnech vás naučí, jak systematicky krok po kroku hledat a najít funkční nápad, otestovat jej, ověřit jeho potenciál a nastartovat finančně udržitelný projekt.

Získáte obecné know-how, které už vám nikdo nevezme, a nápady ve vaší hlavě získají reálné obrysy. S minimem rizika a finančních investic. Nezáleží na tom, jestli je vaším snem mít menší lokální firmu, přivydělat si vlastním projektem při zaměstnání, nebo vybudovat mezinárodní firmu. Na konci kurzu budete mít smysluplný projekt a hlavně plán, jak jej úspěšně rozjet.

Absolvent Radek kurz shrnuje: „Kurz výrazně posunul přístup k mému potenciálnímu projektu a přivedl mě k reálným úvahám. Za přínosné považuji téměř hmatatelné nadšení a samozřejmě i příběhy účastníků.“

Provázet vás bude zkušený podnikatel. Díky jeho vedení a letitým zkušenostem se můžete vyhnout největším začátečnickým chybám a budete mít dost prostoru svůj projekt dobře nasměrovat. Inspirací budou bezpochyby i ostatní účastníci. Staňte se součástí komunity podnikavých lidí v Tišnově!

Kurz je určený pro občany města i okolních obcí, pro zaměstnané, studenty i maminky na mateřské.

Skládá se z pěti setkání, která budou probíhat jednou týdně vždy ve středu. První workshop odstartuje ve středu 26. října 2022 v 17.30 ve Velkém sále MěKS, Mlýnská 152. Účast je díky podpoře města Tišnov zdarma. Zájemci se můžou přihlásit na webu podniknito.cz na podstránce s názvem Podnikni to! v Tišnově nebo jednoduše napsat na e-mail platenikova@podniknito.cz.

Informace o kurzu Podnikni to! v Tišnově:
• kurz je určen pro všechny občany města a okolních obcí;
• úvodní workshop začíná 26. října 2022 v 17.30;
• kurz proběhne v prostorách Velký sál MěKS, Mlýnská 152, Tišnov;
• celkem je připraveno 5 tematických setkání, vždy ve středu od 17.30 do 20.00;
• kurz vede zkušený podnikatel a zakladatel Podnikni to! Jakub Tížek.

Lenka Pláteníková

Další článek:
Předchozí článek: