Vynikající výsledky školy Ge-Baek Hosin Sool

Vynikající výsledky školy Ge-Baek Hosin Sool

Největší škola Taekwon-do I TF Ge-Baek Hosin Sool se opět skvěle umístila na celorepublikových závodech na konci sezóny. Jako každý rok se na podzim konaly dva ze tří nejdůležitějších závodů v roce – STM a Mistrovství České republiky.

První vítězné závody, tedy celorepublikové setkání sdružení talentované mládeže, se odehrály o víkendu 16.–17. října 2021 v Ostravě. STM Praha 2, jehož jsme jako škola součástí, zde zaslouženě vybojovalo 1. místo s 35 zlatými medailemi. K výbornému výsledku přispěla právě i Terka Vorlíčková, která vybojovala první místo ve sportovním boji starších žákyň. Zasloužili se ale i Jakub Lička se zlatou medailí z technických sestav starších juniorů nebo David Fojtík se zlatou medailí ze sportovního boje mladších juniorů. Patří jim náš velký dík za účast a odhodlání, které přispělo k našemu prvenství.

Mistrovství České republiky se pak konalo o víkendu 19.–21. listopadu 2021 v Nymburce. Zde již soutěžila každá škola sama za sebe. Výsledného 2. místa jsme dosáhli i díky Šimonu Vorlíčkovi, který nám získal stříbrnou medaili ze sportovního boje mladších žáků a bronzovou ze speciálních technik. Děkujeme za všechno nasazení, úžasné výkony a krásné uzavření sezóny. Mimořádně vděční jsme pak i městu Tišnov, že nám poskytlo prostředky a podporu toho dosáhnout.

V naší škole trénuje i několik státních reprezentantů, kteří se teď usilovně připravují na mistrovství Evropy. Bude se konat 26. 3. – 2. 4. 2022 až v Poreči v Chorvatsku, a tak jim i vy můžete držet palce aspoň na dálku.

Chcete si také zacvičit? Setkat se s vítězi a třeba si jednou také zazávodit? Přihlásit se můžete kdykoliv během celého roku! Jen u nás získáte zkoušky na vyšší pásek a výbavu (dobok, lapa, chrániče) ZDARMA. Proto neváhejte a přijďte za námi v úterý nebo ve čtvrtek v 17.00 až 18.00 do ZŠ Tišnov, budeme se na vás těšit. Pro bližší informace navštivte náš web na tkd.cz.

Anna Krbcová

Další článek:
Předchozí článek: