Akce Penzionu v květnu

Akce Penzionu v květnu

Termíny plavání ve Wellness Kuřim od dubna 2022
• 4. 5. 2022
• 18. 5. 2022 (závěr plavání)
Odjezd od Podhorácké restaurace vždy v 11.45 hod. Doprava a vstup: 180 Kč V případě nízkého počtu účastníků se v daném termínu nepojede. Kontakty pro bližší informace a přihlašování: Markéta Fišová (mob. 730 193 325). Osobně v knihovně Centra sociálních služeb Tišnov, Králova 1742.

Oslava Dne matek
V úterý 10. května již tradičně CSS Tišnov pořádá k příležitosti svátku matek malé kulturní odpoledne. Ve 14.00 hodin v jídelně CSS všem maminkám přijdou popřát děti z MŠ Květnická Tišnov a ZUŠ Tišnov. Vstupné dobrovolné.

Zájezd do Čejkovic
V úterý 24. května pořádáme zájezd do Čejkovic. Odjezd od Podhorácké restaurace v 9.00 hod. (další zastávky u pošty, Penny, Klucanina). Cena 450 Kč zahrnuje dopravu, vstupné do výrobny čajů Sonnentor, prohlídku Templářských sklepů s degustací vína. Akce se uskuteční při minimálním počtu 20 osob. Při cestě zastávka v restauraci Zámek Chateau. Předpokládaný návrat je v 18.00 hod.
Navštívíme Bylinkový ráj SONNENTOR, kde nás průvodci provedou provoněnými sklady i výrobními prostorami výkupu bylinek až po samotnou výrobu čajů. Poté jen v těsném sousedství bude možné individuálně navštívit domek T. G. Masaryka. Následně již budou naše kroky směřovat do Templářských sklepů na prohlídku a degustaci vína.
Kontakty pro bližší informace: Markéta Fišová (mob. 730 193 325). Osobně se můžete přihlásit také v knihovně Centra sociálních služeb Tišnov,  Králova 1742.

Poslechový pořad Na vrcholku hitparád
Centrum sociálních služeb Tišnov a de-TOX pokračují další sezónou cyklu poslechových pořadů Písničky ze starých časů, které připravuje a komentuje pan Ing. Václav Seyfert.
Ve středu 25. května od 15.00 hodin se sejdeme v knihovně C SS a zaposloucháme se do písní Karla Zicha, Moniky Absolonové, Jitky Zelenkové nebo například Radka Tomáška.

Markéta Fišová

Další článek:
Předchozí článek: