Máme radost z hráčů i trenérů

Máme radost z hráčů i trenérů

Zdravíme všechny příznivce basketbalu. Tato hra je velice flexibilní a musí se do ní zapojit inteligence, fyzičnost, kreativita, týmový duch. Bez těchto  aspektů by nebyla košíková basketbalem. Za celý klub jsme rádi, že sezóna proběhla úspěšně i přes zdravotní, ekonomické či v poslední době mezinárodní problémy.

Máme z našich hráček, hráčů a celého kolektivu trenérů opravdu radost. Soutěžní zápasy sice končí, ale některá družstva se chystají na turnaje, např.
U15 kluci vyráží do Prahy na mezinárodní velikonoční turnaj. Těšíme se na příznivé počasí a skotačení na venkovních hřištích. Samozřejmě přejeme jen samá pozitiva našim rodičům a příznivcům.

Něco málo o posledních aktuálních výsledcích našich družstev.
Dívky U12
Blansko – SKB Tišnov 64:33
Podolí – SKB Tišnov 58:50
Vlčata Žďár n. S. – SKB Tišnov 88:47
SKB Tišnov – Olomouc 64:65

Dívky U17
SKB Tišnov – Česká Třebová 38:63
SKB Tišnov – Česká Třebová 50:65

Dívky U15
Blansko – SKB Tišnov 48:65
TBS Přerov – SKB Tišnov 47:26
SKB Tišnov – Sokol Podolí 64:40
SKB Tišnov – Sokol Podolí 68:37

Ženy
SKB Tišnov – BK Žabiny Brno C 65:77
Renocar Podolí – SKB Tišnov 86:65

Kluci U12
Mladší minižáci U12 se v sobotu 9. 4. rozloučili s letošní basketbalovou sezónou cennými výhrami nad soupeři z Babic a Podolí.
V příští sezóně se bude muset tým vyrovnat s odchodem několika opor do vyšší věkové kategorie, nalézt ve svém středu nové „vůdce“ a rozšířit svoje řady o kluky, kteří budou chtít obětovat basketu a kolektivu svůj volný čas a pohodlí. Pohybově nadané zájemce, ročník narození 2011–2014, rádi uvítáme na našich trénincích na ZŠ Smíškova ve středu 16.00–17.30 a pá 17.00–18.30.
SKB Tišnov – Kohouti Babice 64:50
SKB Tišnov – Renocar Podolí 52:37

Kluci U15
26. 3. jsme přivítali na domácí palubovce soupeře z Havlíčkova Brodu. Tento zkušený tým, jehož většina členů hraje souběžně i žákovskou ligu v Pardubicích, zaslouženě zvítězil v obou zápasech. Co mohu vyzdvihnout, tak odhodlání a snahu našich kluků se se soupeřem o dobrý výsledek „sportovně poprat“.
Nyní nás čeká Velikonoční turnaj v Praze, kde nám budou soupeři z Kralup, Berouna, Kbel, slovenského Kežmaroku a litevského Talsi. Všichni kluci se na turnaj těší a věřím, že budou naše  město a klub úspěšně reprezentovat.
Nakonec naše příznivce zveme 23. 4. do haly v Tišnově na poslední dvojzápas sezóny s baskeťáky z Tábora. Měl by to být vyrovnaný a velmi napínavý zápas. Těšíme se na bouřlivou domácí atmosféru.

Marek Knoflíček, Zdeněk Havelek, Robert Bílý

Další článek:
Předchozí článek: