Zbrojovka zahájila spolupráci s AFK Tišnov

Zbrojovka zahájila spolupráci s AFK Tišnov

Myšlenka spolupráce s partnerskými kluby má za cíl především zkvalitnit a zefektivnit práci s mladými fotbalisty a zvýšit zájem o fotbal u široké veřejnosti. Součástí spolupráce je například pronájem modernizovaného areálu sportovního střediska mládeže v Tišnově pro zápasy mládežnických týmů Zbrojovky. Během minulého víkendu se tak na Ostrovci premiérově představily týmy U18 a U16, které tu porazily Kroměříž.

Tišnov se pak jako partnerský klub Zbrojovky připojuje do projektu Zbrojovácké srdce, jehož součástí jsou například ukázkové tréninky mládeže  vedené profesionálními trenéry Zbrojovky, či společné tréninky mládežnických týmů Tišnova se zbrojováckým „áčkem“ na Srbské. Tyto tréninky jsou pro mladé fotbalisty jedinečným zážitkem a zároveň inspirují regionální kluby k dalšímu rozvoji.

Pro všechny členy partnerských klubů platí také možnost navštívit za zvýhodněných podmínek soutěžní zápasy Zbrojovky, a to včetně těch nejatraktivnějších.

„Jsme nesmírně rádi, že touto formou můžeme přispět k dalšímu rozvoji mladých sportovců v regionu Tišnovska a umožnit místním trenérům a talentovaným hráčům zapojení do tréninkových procesů Zbrojovky. Věříme, že náš zrekonstruovaný fotbalový areál nabídne kvalitní zázemí pro ligová utkání a příznivcům fotbalu z okolí se zpřístupní atraktivní zápasy,“ řekl k podpisu Štěpán Pilný, předseda klubu AFK Tišnov.

Martin Lísal

Další článek:
Předchozí článek: