Tenis pro všechny 2022

Tenis pro všechny 2022

Sportovní klub Tenis Tišnov je zaměřený převážně na výchovu dětí a mládeže k výkonnostnímu a závodnímu tenisu. Z mnohaletých zkušeností však víme, že je velký zájem o odborné vedení tréninku, jak ze strany dospělých rekreačních hráčů, tak i úplných začátečníků, kteří se chtějí naučit alespoň tenisové základy. Projekt, který by to v Tišnově umožňoval, jsme velice úspěšně rozjeli v roce 2021. Díky spolupráci s městem Tišnov se v roce 2019  podařila vyřešit omezená kapacita dvorců, rozšířením tenisového areálu ze čtyř dvorců na stávajících šest.

Pro velký úspěch jsme opět ve spolupráci s MAS Bránou Vysočiny připravili projekt na letošní rok „TENIS PRO VŠECHNY 2022“. V tomto projektu chceme hru tenisu přiblížit všem zájemcům a pod vedením kvalifikovaných trenérů je naučit základy tenisu. Tenis je hra, se kterou se dá začít v každém věku. V projektu nejde o to vytvořit profesionální hráče, ale naopak tenis přiblížit úplným začátečníkům a těm, kteří se báli s tenisem vůbec někdy začít. Tréninky budou pod vedením kvalifikovaných trenérů ve skupinách (3–4 osob), ale bude také samozřejmě záležet na počtu přihlášených zájemců.

Zábavnou formou se pokusíme z nových svěřenců udělat hráče, kteří se budou tenisem bavit i v budoucnu. Hráče, kteří si možná v našem projektu najdou někoho, s kým si budou moci zahrát proti sobě. Hráče, kteří si tenis rádi zahrají s rodinou na rekreaci nebo kdykoliv budou mít chuť si zasportovat a bavit se.

Sportovní vyžití bylo delší dobu utlumené vlivem epidemie C OVID-19. Naším cílem však je vrátit veřejnost ke sportu a navíc v příjemném a čistém prostředí tenisového areálu. Projekt je pro širokou veřejnost, ale kapacita je omezená počtem trenérů i kurtů.

Tréninky budou probíhat od dubna do září 2022 vždy v pondělí a ve čtvrtek od 19.00 do 20.00 hodin, včetně letních prázdnin, kdy se budou časy měnit dle pořádaných turnajů v areálu nebo také dle možností svěřenců a trenérů. Ti, kteří se do projektu přihlásí, se poté budou registrovat na tréninky v informačním systému klubu nebo v hromadné skupině na WhatsApp (dle dohody) a my se dle toho pokusíme zajistit požadovaný počet trenérů i dvorců. Na první hodinu se můžete přihlásit e-mailem na info@tenis-tisnov.cz nebo telefonicky na 777 245 244 (Zdeněk Kunický).

Podrobnosti o projektu, informace o ceně a nejčastější otázky naleznete na webu www.tenis-tisnov.cz.

Na nové svěřence se těší tým trenérů SK Tenis Tišnov.

Zdeněk Kunický

Další článek:
Předchozí článek: