Vítání občánků

Vítání občánků

Vážení rodiče, vítání našich nejmenších občánků bylo a stále zůstává krásnou tradicí v našem městě, ale bohužel nyní nelze tato osobní setkání s Vámi a Vašimi dětmi organizovat vzhledem k legislativním omezením a vývoji epidemiologické situace. Komise pro občanské záležitosti Rady města Tišnova se proto dohodla zprostředkovat možnost vyzvednutí dárkového balíčku, aby naši nejmenší občánci dostali osobní dárek a měli památku na uvítání do našeho města aspoň takto na dálku.

Proto Vás rodiče chceme touto cestou oslovit a nabídnout Vám možnost převzetí dárkového balíčku pro Vaše děti. Nyní se naše výzva týká dětí, které se narodily v období od 24. 9. 2019 do 30. 9. 2020 a měly v době narození a stále mají trvalý pobyt v Tišnově. Pokud budete mít zájem o dárkový balíček pro Vaše dítě, kontaktujte, prosím, prostřednictvím e-mailu tajemnici Komise pro občanské záležitosti Ing. Dagmar Dvořákovou, dagmar.dvorakova@tisnov.cz.

Prosíme o nahlášení termínu do 30. 11. 2020, dárkové balíčky pak budou k vyzvednutí v průběhu ledna 2021.
Pro děti narozené od 1. 10. 2020 do konce roku 2020 bude určena další výzva, kterou uveřejníme ve vydání TN č. 1/2021 a na www.tisnov.cz.

Děkujeme za pochopení a věřím, že se budeme moci opět s Vámi i Vašimi dětmi potkávat i osobně na slavnostních setkáních a akcích pořádaných městem Tišnovem. Za celou komisi Vám přeji hodně optimismu, zdraví a šťastných chvil s Vašimi blízkými.

Pavla Veselá Hanusová, Komise pro občanské záležitosti

Další článek:
Předchozí článek: