Fotografický kurz

Fotografický kurz

V letošním školním roce Inspiro spouští další ročník fotokurzů s názvem Fotodílny, které jsou určeny pro všechny zájemce o fotografování. Přihlásit se může kdokoliv – ti, kteří se chtějí naučit fotit, ale také ti, co už nějakou dobu fotí, ale chtěli by vyzkoušet něco nového.

Fotografování je krásná a zábavná činnost, ale ne vždy se člověku chce (nebo to prostě nějak nejde) vzít si foťák a jít si fotit. Proto se nebojte a přijměte pozvání na další ročník Fotodílen. Pojďme spolu nafotit úžasné snímky a posunout své fotografické vidění zase o kousek dál.

A co jsou to Fotodílny? Hlavní myšlenkou je příležitost pro účastníky vyzkoušet si vyfotit jiný fotografický žánr, než co běžně fotí. Fotodílny probíhají formou učební hodiny a domácí části. Na jednotlivých lekcích si vysvětlíme a ukážeme techniku fotografování daného tématu. V domácí části je úkolem účastníků nafotit fotku na zadané téma. Důležitou součástí kurzů je však i diskuze a zpětná vazba nad výtvory účastníků. Pro pokročilé účastníky, kteří už se svým fotoaparátem kamarádí, otevíráme alternativu Fotodílen i pro ně. Od kurzu pro začátečníky se liší náročností témat. V průběhu celého roku se budeme věnovat i pokročilým úpravám fotek anebo si zkusíme třeba i nějaké jednoduché „fotoprojekty“. Na závěr školního roku je plánovaná výstava fotek.

Pokud Vás nabídka Fotodílen zaujala, pak se stačí jen přihlásit a těšit se na výtvory. Přihlašování je možné na webu Inspira (svcinspiro.cz), v nabídce Kroužky a kurzy. Začínáme od 3. listopadu!

Libor Šuhajda, lektor kurzu Fotodílny

Další článek:
Předchozí článek: