MUNIPOLIS (Mobilní rozhlas) – Fotohlášky

MUNIPOLIS (Mobilní rozhlas) – Fotohlášky

Rádi bychom vám za Odbor správy majetku a komunálních služeb nabídli novou možnost komunikace s námi úředníky ohledně údržby a úklidu prostřednictvím tzv. fotohlášek. Ač o hodně podnětech víme a snažíme se je vyřešit co nejdříve, přesto nám některé nedostatky a závady ve městě unikají nebo je nevnímáme s takovou prioritou k řešení jako vy. Jednoduchá aplikace vám umožní prostřednictvím mobilního telefonu poslat foto s přesně zaznamenanou polohou, a to jen pár kliknutími.

Na procházce městem či cestou do práce narazíte na vandaly utržený koš, zlomený stromek, přeplněný kontejner či vypadenou dlažbu v chodníku, spustíte si v aplikaci Podněty a závady, vyfotíte, zatrhnete, čeho se dané hlášení týká, a případně okomentujete. Toť vše. My naopak oceníme minimum detektivní práce při dohledávání přesné polohy daného podnětu. Pokusíme se najít řešení, vhodný termín realizace a dáme vám zpětnou vazbu, až daný podnět vyřešíme. Samozřejmě ne všechno lze vyřešit obratem, některé opravy musíme zahrnout až do dlouhodobých plánovaných oprav, ať již kvůli plánování výdajů nebo náročnějšímu technickému řešení. Aplikace nám však umí předat i vaše pochvaly, nešetřete nás.

A jak na to? Na novém webu www.tisnov.cz najdete na hlavní straně banner MOBILNÍ ROZHLAS TIŠNOV, kde najdete záložku Podněty a závady. Kdo není ještě odběratelem zpráv z Mobilního rozhlasu, musí se napřed jednoduše zaregistrovat. Podnět poté můžete zaslat třeba večer od svého počítače. Rychlejší a pohodlnější cesta pro nahlášení podnětů je, když si nainstalujete aplikaci do svého mobilu. Mobilní aplikace je intuitivní a umožňuje okamžité odeslání včetně polohy. Těšíme se na nové podněty.

Chceme hezčí Tišnov!

Věra Odehnalová, Odbor správy majetku a komunálních služeb

Další článek:
Předchozí článek: