Inspiro zve na slavnost

Inspiro zve na slavnost

Zahradní slavnost
Prožijte s námi v pátek 3. června 2022 pohodové odpoledne. Po dvou letech můžeme konečně tradičně zakončit sezónu kroužků v Inspiru Zahradní  slavností. Na zahradě Inspira budou v čase od 15.15 hod. pro návštěvníky slavnosti nachystány „ochutnávky“ z našich kroužků ve formě výstavek, dílniček a krátkých tanečních či hudebních vystoupení.
Vystoupí mažoretky, tanečnice kroužku street dance, latiny, zahrajeme vám na ukulele, představí se kytarové kroužky a náš nový dramatický kroužek s krátkým divadelním představením. Na hřišti za Inspirem si návštěvníci můžou vyzkoušet, jak se zachází s bowlingovou koulí, a na zahradě si odpočinout v „chillout zóně“ dětského klubu Inspira. Něco drobného k zakousnutí bude nachystáno v koutku s občerstvením. Program bude pestrý, přijďte se podívat, těšíme se na vás!

Výzva
Hledáme lektora florbalového příměstského tábora Zlatá hokejka v termínu 11.–15. 7. 2022. Je Ti minimálně 18 let, hraješ florbal, máš zkušenosti s pořádáním táborů a baví Tě práce s dětmi školního věku? Nabízíme kreativní brigádu v pohodovém kolektivu. Požadujeme čistý trestní rejstřík, dobrý zdravotní stav, zodpovědnost a týmového ducha. Pedagogické vzdělání výhodou. Práce na DPP. Zájemci, pište na reditelka@svcinspiro.cz.

Naši úspěšní hráči bowlingu
Jsme pyšní na naše hráče bowlingu. V neděli 1. 5. se konalo v Pardubicích Mistrovství ČR juniorů v bowlingu. Obrovská gratulace patří Jardovi Zapletalovi, který do Fénix Inspiro přivezl bronzovou medaili.

Marie Dvořáková

Další článek:
Předchozí článek: