Kalužníček zve na prázdniny

Kalužníček zve na prázdniny

Letní příměstské tábory
Tábory se konají v zázemí LRKT Kalužníček v Lomničce, v malém kolektivu 15 dětí od pondělí do pátku od 8 do 16 hod. Probíhají dle principů LRKT  Kalužníček v atraktivním prostředí – jurta, zahradní kuchyňka, potok, rybník a příroda všude kolem. Cena 1 800 Kč + 300 Kč za obědy. Nabízíme poslední volná místa na těchto táborech:
11.–15. 7. Lesní vysílání
Vítejte v naší lesní televizi, máme pro vás barvité programy, živá vysílání, hudební klipy a cokoliv dalšího, co děti napadne, a nudit se určitě nebudete. Tak se posaďte do mechu a přejeme vám příjemnou zábavu.
Hlavní vedoucí: Hana Doleželová.
Pro děti 7–11 let.

15.–19. 8. Robinsoni
Týden plný dobrodružství na pustém ostrově. Vyzkoušíme si vše, co potřebují trosečníci pro přežití – rozdělat oheň, uvařit si na ohni, ulovit si „oběd“, rozpoznat jedlé a nejedlé rostliny, vyrobit si oblečení i papír, na který napíšeme tajnou zprávu a pošleme ji v láhvi po moři, postavit si chýši a možná i vor, také zachráníme kamaráda Pátka ze spárů lidojedů, možná poznáme i jiné domorodé kmeny, zatancujeme si s nimi nebo zahrajeme jejich hry – určitě se za nimi vypravíme na celodenní výpravu do okolních pralesů. V nabídce bude i přespávačka na ostrově. Volně inspirováno knihami Pavla Čecha a Robinsonem Crusoe – četba této knihy se bude prolínat celým týdnem.
Hlavní vedoucí: Jitka Čechová.
Pro děti 5–9 let.

Zároveň nabízíme tři týdny prázdninového provozu v termínech 18.–22. 7., 1.–5. 8., 22.–26. 8., od 8 do 16 hod. Jedná se o provoz Kalužníčku, kdy se bude jeden průvodce s dobrovolníkem věnovat skupině max. jedenácti dětí na den. Tento prázdninový provoz je především určen dětem, které aktuálně dochází do Kalužníčku.

Jelikož se však zcela nezaplnil, nabízíme volná místa dál. V tomto provozu chybí celotáborová hra, jedná se o klasický provoz lesního klubu tak, jak jej známe z mimoprázdninového provozu Kalužníčku ve školním roce. Prázdninový provoz je určen dětem od 4 let. Cena za jeden týden je 1 500 Kč + 300 Kč obědy.

Pro více informací kontaktujte koordinátorku na koordinatorka@kaluznicek.cz.

Adéla Nešporová

Další článek:
Předchozí článek: