Aktivity v Kynologickém klubu Tišnov

Aktivity v Kynologickém klubu Tišnov

Dne 29. 5. 2022 se v areálu kynologického klubu uskutečnil první letošní závod v poslušnosti psů podle národního zkušebního řádu, druhý závod se bude konat na podzim. Zúčastnilo se celkem devatenáct závodních týmů ve dvou kategoriích. V kategorii pro mladé a začínající psy zvítězila Barbora Kroupová, na 2. místě Jana Floumová a na 3. Jiřina Klusková, v kategorii pokročilých vybojovala 1. místo Eva Neudeckerová, 2. Hana Nováková, 3. Tereza Skálová. Gratulujeme! Děkujeme všem závodníkům za účast, pomocníkům za organizaci a sponzorům a dárcům cen, jmenovitě:
pivovar Libochovar, vinotéka Rossí Bystřice nad Pernštejnem, Martina Sitařová, Krmivo a chovatelské potřeby krmivo.dodameto.cz. Poděkování patří také městu Tišnov za podporu a přidělené dotace.

Taky chceš svého psa cvičit a nevíš, jak začít? Nebo už základy máš a míříš na zkoušky a závody? Ať máš čivavu, dogu nebo křížence, přijď kteroukoli neděli v 10 hodin k nám na cvičák a přidej se k výcviku, věnujeme se psům všech plemen i věku. První tři návštěvy máš zdarma.

Láká Tě zkusit se psem obrany? Každý čtvrtek pořádáme komerční trénink se svazovým figurantem Jiřím Čejkou. Na trénink je možné přihlásit se u Marty Doležalové na e-mail Marta.Dolezalova@seznam.cz nebo přes Facebook klubu.

Více informací najdeš na našem webu kynologietisnov.webnode.cz.

Nemáš psa, ale dobrou fyzičku a chceš se naučit práci figuranta? Neváhej a napiš na kk.tisnov@seznam.cz.

A pokud se chceš dozvědět, co na cvičáku pořád děláme, podívat se na výcvik psů a pobavit se doprovodným programem, přijď strávit příjemné odpoledne v sobotu 10. září 2022 na den otevřených dveří v areálu našeho klubu. Rádi Tě uvidíme!

Hana Štenclová

Další článek:
Předchozí článek: