Nový školní rok za dveřmi

Nový školní rok za dveřmi

V nabídce kroužků nového školního roku najdete zase pěkné novinky pro kluky i holky! Nabídka je zveřejněna na webu www.svcinspiro.cz, kde se bude možné od 6. září i přihlašovat. Pro úspěšné přihlášení je potřeba zadat již vytvořené přístupové údaje. V případě nového člena je nutné se nejdříve do systému zaregistrovat.

Podmínky fungování kroužků z hlediska protiepidemických opatření se ze strany MŠMT upřesňují, pro případ jiného režimu fungování volnočasových aktivit však pro vás chystáme venkovní kvízy, hry a šifrovačky. Věříme, že vám opět zpříjemní pobyt venku.

Den otevřených dveří
Dovolujeme si Vás pozvat na den otevřených dveří, který se uskuteční v pátek 3. září od 12.00 do 17.00. Přijďte si obhlédnout nově zrekonstruované prostory Inspira, zároveň se podívat na všechny učebny na obou budovách, kde bude probíhat výuka kroužků. Pro případné dotazy ohledně kroužků či přihlašování budou k dispozici pracovníci Inspira. Těšíme se na vás!

Hledáme nové vedoucí kroužků
Rozšiřujeme tým Inspira o nové tváře! Aktuálně hledáme vedoucí florbalu a přírodovědných kroužků. Vítáme však i ostatní lektory jiného zaměření, kteří chtějí své zkušenosti předávat dál. Podmínky jsou: věk minimálně 18 let, trestní bezúhonnost a zkušenosti s vedením dětí, pedagogické vzdělání výhodou. Práce na DPP 1–2 hodiny týdně. Pište na reditelka@svcinspiro.cz.

Inspiro přeje všem školákům a jejich rodičům pohodový vstup do nového školního roku.

Ivana Kroutilová

Další článek:
Předchozí článek: