Školní rok zahájíme oslavou

Školní rok zahájíme oslavou

Léto se chýlí ke konci. Studánka ho mnoha předškolním dětem z Tišnovska zpříjemnila příměstskými tábory. Dětem jsme nabídli věku přiměřené tvořivé, hudební a pohybové aktivity, výlety a zajímavé zážitky. Děkujeme všem vedoucím za tvořivost, se kterou program připravovali, a za péči, kterou dětem věnovali. Dětské úsměvy a spokojenost rodičů jsou pro nás povzbuzením do další činnosti.

Nový školní rok už tradičně zahájíme oslavou Studánkových narozenin. Zveme vás v pátek 4. září od 15.30 do Parku pod kostelem v Tišnově, kde si se svými dětmi užijete příjemné odpoledne. Těšit se můžete na Sportovní pohádku v podání divadla Kufr nebo na pokusy pro děti předváděné divadlem ÚDiF (Úžasné divadlo fyziky). Děti určitě také ocení pohádkové úkoly s odměnou a skákací hrady.

Pravidelný program ve Studánce začne 14. září. Těšit se můžete na všechny studánkové kroužky v obvyklých časech – Broučky lezoucí a nelezoucí, Pohlazení – babymasáže, Kulíšky mladší a starší, Zpívánky a Trsálky. Nově můžete navštěvovat kroužek Zuzu mini – angličtinu pro nejmenší. Místo na kroužcích je nutné rezervovat předem přes rezervační systém Studánky. Pro rodiče jsme na podzim připravili dvě zajímavé přednášky s Irenou Kubantovou zaměřené na výchovu dětí. Témata jsou „Samostatné dítě“ a „Vzteká se a vříská“. Maminky se mohou také připojit k rannímu cvičení žen Zdravá a krásná. Pro rodiče a jejich předškolní děti otevíráme edukativně-stimulační skupinku Předškoláček. Na tyto aktivity je nutná rezervace e-mailem.

Opět připravujeme podzimní burzu dětského oblečení, kde můžete prodat a nakoupit podzimní a zimní oblečení, obuv, hračky a další dětské potřeby pro děti od 0 do 15 let. Proběhne v sokolovně, Drbalova 274, Tišnov, ve dnech 5.–7. 10. 2020. Formulář na burzu a podrobné informace si stáhnete od pátku 11. 9. 2020 na www.studanka-tisnov.cz.

Radka Štěpanovská

Další článek:
Předchozí článek: