Radomír Beneš se stal v předstihu Mistrem republiky v závodech čtyřkolek

Radomír Beneš se stal v předstihu Mistrem republiky v závodech čtyřkolek

V sobotním náročném tříhodinovém závodě seriálu Mistrovství České republiky Offroad maratonu v Janovicích nad Úhlavou si Radomír Beneš z týmu Čtyřkolky Tišnov pojistil prvním místem s předstihem letošní titul a potvrdil svou dominanci v kategorii Pohár čtyřkolky 4 × 4 nad 500 ccm dalším prvenstvím.

Dosud se svým strojem Can-am Renegade 1000R XXC vyhrál všechny letošní závody a s náskokem 50 bodů před posledním podnikem v Ředhošti už nemůže být nikým ze svých soupeřů překonán!

Za tým Čtyřkolky Tišnov v letošní sezóně startuje celkem sedm jezdců ve čtyřech třídách a o titul ve svých kategoriích budou v posledním závodu usilovat ještě dva závodníci. Další jezdec bude bojovat o druhé místo a jeden závodník o místo třetí.

Držíme našim závodníkům palce před závěrem sezony, protože mají šanci udělat z tišnovského týmu nejúspěšnější sportovní klub seriálu.

Karel Volavý, Čtyřkolky Tišnov z. s.

Jezdci týmu před startem závod Vřesová. Zprava: Radomír Beneš (Pohár nad 500 ccm), Tomáš Valenta (Pohár do 500 ccm), Radek Šikula (pohár nad 500ccm), Jan Suchomel (Pohár do 500 ccm). Foto: Karel Volavý

Další článek:
Předchozí článek: