Jak zvolit tu správnou … střední školu?

Jak zvolit tu správnou … střední školu?

Jak zvolit tu správnou, u které se nejen zvládne přijímací řízení, ale hlavně – bude pro daného studenta přechod do vyššího stupně  vzdělávání celkově úspěšný? Střední škola často představuje přípravu na budoucí povolání, proto by její výběr neměl nikdo podcenit.

A tak letos poprvé, společně pro žáky a rodiče a pro všechny základní školy z ORP Tišnov, organizujeme pod projektem MAP rozvoje vzdělávání Tišnovska Veletrh středních škol a profesí aneb Školy ve škole – 5. 11. 2019 od 15 do 18.30 hodin v prostorách ZŠ Tišnov, nám. 28. října. Prezentovat se přijede více než 30 středních škol z Jihomoravského kraje, převážně z Brna.

Součástí je doprovodný program pro rodiče a žáky – celkem 10 workshopů na 5 zajímavých témat:
• Jak využít sociální sítě pro práci a podnikání?
• Co škola nenaučí a práce vyžaduje?
• Jak může v rozhodování pomoci webová aplikace?
• Jak bude vypadat budoucí trh práce a jaké výzvy to přináší pro výběr školy?
• Vybírat střední školu nebo povolání na celý život?

Workshopy povedou výborní lektoři a kariéroví poradci, lidé s velkými zkušenostmi z trhu práce i firemního prostředí, kteří vědí, co při rozhodování o budoucí profesi hraje roli. Workshopy proběhnou ve dvou časech od 15.30 do 16.30 hodin a od 17 do 18 hodin.

Na workshopy je nutné se předem přihlásit. Více informací a přihlašování na http://workshopy.bezkysliku.cz/. Přijďte zMAPovat současné vzdělávací možnosti na středních školách. Jste srdečně zváni.

Petra Šnepfenbergová

Další článek:
Předchozí článek: