Zapojte se do soutěží a zašlete nám své fotografie

Zapojte se do soutěží a zašlete nám své fotografie

Stále ještě máte šanci zúčastnit se soutěží o nejkrásnější stromy a květinové výzdoby, které krášlí Vaši předzahrádku nebo zahradu. Oceníme Vaše pěstitelské snažení při výzdobě balkonů nebo péči o obdivuhodný strom ve Vaší zahradě. Své návrhy můžete zasílat Ekoporadně Tišnovsko do 10. října, a to do následujících soutěžních kategorií:
1. O nejkrásnější strom ve městě
a) strom na soukromé zahradě/pozemku
v katastru města Tišnova
b) strom ve veřejné zeleni města Tišnova
2. O nejkrásnější venkovní květinovou výzdobu v kategoriích
a) okna a balkony
b) předzahrádky
Přihlášky do soutěže může podávat každý buď písemně do schránky Ekoporadny na nám. 28. října č.p. 28, 666 01 Tišnov, nebo elektronicky na ekoporadna@tisnovsko.eu, na facebookové stránky Ekoporadny, případně i na všech akcích Ekoporadny včetně stánku na pravidelných sobotních trzích. V přihlášce uveďte jméno osoby, která květiny pěstuje, i jméno navrhovatele do soutěže a také adresu, na níž se soutěžní prvek nachází. Kvalitní fotografie dodávejte v digitální podobě. Soutěžní snímky budou vystaveny od 11. do 22. října na náměstí 28. října,
č.p. 28, v průjezdu u lékárny Arnika a také v přednáškovém sálu Městské knihovny Tišnov v její provozní době.

Na obou těchto místech můžete hlasovat vhozením hlasovacího lístku do poštovní schránky Ekoporadny nebo do hlasovací bedničky v knihovně. Hlasovat můžete také prostřednictvím facebookové události s názvem Soutěže o nejkrásnější stromy a květinové výzdoby v Tišnově. Slavnostní vyhlášení proběhne 22. října od 17 hodin v Městské knihovně Tišnov spolu s předáním cen a diskusní přednáškou na závěr. Od 22. října si všechny soutěžní fotografie budete moci prohlédnout v sále knihovny, kde budou vystaveny do konce měsíce.

Máte-li jakékoliv dotazy k soutěži, obraťte se na Ekoporadnu Tišnovsko, rádi Vám pomůžeme. Otevírací doba Ekoporadny je každý čtvrtek od 14 do 18 hodin, tel. 723 543 910, webová adresa http://ekoporadna.tisnovsko.eu.

Soutěž probíhá ve spolupráci s Komisí životního prostředí města Tišnova a s finanční podporou města Tišnova v rámci dotační podpory v oblasti životního prostředí pro rok 2019.

Tereza Karasová

Foto: archiv Ekoporadny Tišnovsko

Další článek:
Předchozí článek: