AKCE MĚSTSKÉ KNIHOVNY TIŠNOV

AKCE MĚSTSKÉ KNIHOVNY TIŠNOV

OTEVÍRACÍ DOBA O LETNÍCH PRÁZDNINÁCH

  1. 7. – 31. 8. 2018

V období letních prázdnin bude mít Městská knihovna Tišnov omezený provoz. Prázdninová otevírací doba platí pro obě oddělení

 PONDĚLÍ 8:00 – 11:00 12:00 – 18:00

STŘEDA 8:00 – 11:00 12:00 – 18:00

 

Oddělení pro dospělé čtenáře

Rok s prožitkem 2018

HARMONIZACE TIBETSKÝMI MÍSAMI – Vladimír Nerud

  1. 6. 2018 v 18:00

V měsíci červnu Vám u nás v knihovně doporučujeme spočinout v léčivých tónech tibetských mís. Tuto zvukovou harmonizaci vám zprostředkuje masér, diagnostik a léčitel Vladimír Nerud.

Tibetské mísy jsou nástroje s dlouhou tradicí. Zvuková masáž napomáhá posílení vnitřní rovnováhy a harmonie. Díky svým jemným vibracím působí na tělesné, duševní a energetické rovině. Vibrace zpívajících tibetských misek jsou bohaté na alikvótní (samodozvučné) tóny, které synchronizují mozkové vlny a hemisféry a dodávají pocit zklidnění a uvolnění.

Cena 50,- Kč

 Počet míst je omezen. Vstupenky zakoupíte v Městské knihovně Tišnov vždy v půjčovní době.

 

Oddělení pro děti a mládež

 

SLAVNOSTNÍ VÍTÁNÍ PRVŇÁČKŮ

  1. 6. 2018 v 8:30, 9:30 a 10:30

Pěkné uvítání mezi čtenáře knihovny čeká všechny prvňáky ze základních škol Smíškova, náměstí 28. října a Předklášteří. Tradiční již devátý ročník proběhne v za příznivého počasí v zahradě knihovny. Během dopoledne vystoupí Nedvědický pěvecký sbor Petry Glosr Cvrkalové Cvrčci, který zahraje dětem příběh podle Walta Disneyho O Sněhurce. Prvňáčkům předáme památný Pohádkový list, nově přihlášeným i čtenářský průkaz do knihovny, a také knihu z projektu SKIP „Už jsem čtenář – Knížka pro prvňáčka.“

Pro tuto příležitost bude mimořádně otevřena Galerie Josefa Jambora, kde mohou návštěvníci zhlédnout výstavu a doprovodný program pro děti.

Na tuto mimořádnou akci zveme rodiče i prarodiče. Těšíme se na vaši návštěvu!

foto ilustrační

Další článek:
Předchozí článek: