Divadla jedou!

Divadla jedou!

Heslem „divadla jedou“ vás vítáme v nové sezóně loni tak úspěšného Divadelního předplatného MěKS. „Jedou“, jelikož skutečně přitahují pozornost diváctva a také jsou reálně na cestě – z Prahy, z Brna, ale třeba i z Jiříkovic. Odrazili jsme se skutečně daleko od břehu a pustili se v některých případech do vod zatím neprozkoumaných – japonského divadla, loutkoherectví nebo muzikálu. Plus samozřejmě držíme a stále vylepšujeme klasický program činoherní – kromě legendárních Sklepáků na vás čeká například Josef Dvořák s Markétou Hrubešovou.
Co je důležité osvětlit, je cena letošního předplatného. Rozhodli jsme se jíti cestou většího pohodlí a respektovat vaše (a koneckonců i naše) poznámky – žádná představení nemáme v plánu už přesunovat do sokolovny, pročež musíme cenu předplatného i jednotlivých představení přizpůsobit kapacitě kina. Věříme, že pochopíte, jak nákladná někdy mohou být taková představení. Jak praví klasik, to máte: honoráře, autorské poplatky, převoz herců, kulis, techniky, ubytování… A i přesto vás představení v Tišnově vyjdou levněji, než kdybyste si na ně vyjeli třeba do Prahy.
Uprostřed těchto novin najdete kompletní program Divadelního předplatného MěKS 2016/2017, kde si můžete pročíst všechny medailonky a pokochat se fotkami – případně si ho celý z novin vytrhnout (to je vlastně účel). Letošek je jednoduše ještě lepší a rozmanitější než loňský rok. I my se už nemůžeme dočkat!
Abonentky, které tímto speciálně doporučujeme jako vánoční dárek, můžete do 8. 11. 2016 nakupovat v TIC Tišnov – ale pozor, máme jich jen omezený počet! Po tomto datu už budou k prodeji pouze vstupenky na jednotlivá představení.

Těšíme se na vás „na palubě“!

Alena Ochrymčuková, zástupkyně ředitele Městského kulturního střediska

Další článek:
Předchozí článek: