Červen na Penzionu

Červen na Penzionu

Beseda s Městskou policií Tišnov
Centrum sociálních služeb Tišnov pořádá besedu s Městskou policií. Budeme hovořit na téma prevence, podomní prodej, násilná a majetková kriminalita aj. V úterý 7. června ve 14.00 hodin v jídelně CSS Králova.

Letní námořnická zábava
Zveme Vás na letní zábavu plnou námořnických barev, která se uskuteční ve čtvrtek 16. června ve 14.00 hodin v jídelně CSS Králova, k tanci a poslechu zahrají manželé Maškovi. Máte doma šaty v námořnických barvách? Šátek na krk nebo halenku samý proužek? Vytáhněte tyto kousky ze skříně a přijďte se v nich naladit a pobavit na letní zábavu. Občerstvení zajištěno. Vstupné dobrovolné.

Poslechový pořad Ve dvou se to lépe táhne
Centrum sociálních služeb Tišnov a de-TOX pokračují další sezónou cyklu poslechových pořadů Písničky ze starých časů, které připravuje a komentuje pan Ing. Václav Seyfert. Ve středu 22. června od 15.00 hodin se sejdeme v knihovně CSS a zaposloucháme se do písní Karla Gotta, Markéty Irglové, Marie Rottrové nebo například Milana Chladila.

Zájezd do Hustopečí
Ve čtvrtek 23. června pořádáme zájezd do Hustopečí. Odjezd od Podhorácké restaurace v 10.00 hodin (další zastávky Pošta, Penny, Klucanina). Cena 390 Kč zahrnuje dopravu, vstupné do Mandlovky, degustaci tří mandlových likérů vč. paštik a různých pochutin z mandlí. Akce se uskuteční při minimálním počtu 25 osob. Při cestě zastávka v restauraci Amande na oběd. Předpokládaný návrat je do 18.00 hod.
Navštívíme mandlový ráj Mandlovka, kde nás průvodkyně provede provoněnými výrobními prostorami až po samotnou výrobu likérů a pochutin z mandlí. Poté jen v těsném sousedství navštívíme kostel sv. Václava a Anežky, kde nás čeká komentovaná prohlídka.

Kontakty pro bližší informace: Markéta Fišová (730 193 325). Osobně se můžete přihlásit také v knihovně Centra sociálních služeb Tišnov, Králova 1742.

Markéta Fišová

Další článek:
Předchozí článek: