Akce v CSS Tišnov

Akce v CSS Tišnov

Předvánoční výstava tišnovských betlémů
Centrum sociálních služeb Tišnov pořádá ve spolupráci s Art Periscope, z. s., předvánoční výstavu s názvem Tišnovské betlémy ze sbírky manželů Jílkových. Výstava bude otevřena denně v čase od 10 do 15 hodin. 14.–22. prosince 2021, jídelna CSS Tišnov, Králova 1742. Přijďte se předvánočně naladit. Vstupné dobrovolné. Upozorňujeme návštěvníky výstavy na přísné dodržování všech platných hygienických nařízení.

Poslechový pořad Písničky ze starých časů
Centrum sociálních služeb Tišnov a deTOX vás zvou na poslechové hudební odpoledne Písničky ze starých časů, které připravuje a komentuje pan Ing. Václav Seyfert. Přijďte se zaposlouchat ve středu 26. 1. 2022. Sejdeme se v jídelně CSS Tišnov, začátek vždy v 15 hodin. Vstupné dobrovolné. Upozorňujeme návštěvníky na přísné dodržování všech platných hygienických nařízení. Vstup na akci pouze s platným očkováním. Akce může být zrušena! Více informací vám poskytne kulturní pracovnice Markéta Fišová na tel. čísle 730 193 325.

Poděkování firmě Siemens Electric Machines
Začátkem letošního jara nás oslovila firma Siemens Electric Machines s. r. o. Drásov o možnost se přihlásit do charitativní soutěže pod názvem Hybaj do práce. Tuto nabídku jsme rádi přivítali a do soutěže se přihlásili.

A v čem spočívala tato soutěž? Soutěž Hybaj do práce… aneb hýbej se do práce i po práci byla letos již třetím ročníkem pro zaměstnance firmy Siemens Electric Machines s. r. o. Drásov. Trvala od 1. 3. do 31. 10. 2021. Projekt byl postaven na myšlence aktivního pohybu, který byl zaznamenáván
na sportovní mobilní aplikaci. Zaměstnanci firmy Siemens touto cestou sbírali během celé sezóny kilometry, které byly po skončení akce převedeny do finanční podoby. Sportovat mohli v těchto disciplínách – kolo, chůze, běh, koloběžka, inline brusle, kde za každý jejich kilometr tímto přispěli 1 Kč na organizaci CSS Tišnov.

Po skončení této soutěže jsme tímto získali finanční dar na dobrou věc. A když jsme tedy měli možnost vyjádřit přání, co potřebného bychom pro naše zařízení zakoupili, rozhodnutí padlo na pořízení zvedací židle.

Pečovatelky musí velmi často řešit pád seniora v jeho domácnosti. Byty bohužel nejsou uzpůsobeny na použití mobilních zvedáků, jsou malé, zaskládané. Tato židle je snadno přenosná, složitelná a velmi prospěšná v pomoci s péčí o seniory.

Rádi bychom touto cestou poděkovali firmě Siemens a všem, kdo se zapojili a tímto přispěli na dobrou věc.

Za všechny pracovníky CSS Tišnov vám přeji klidné svátky vánoční a pevné zdraví.

Markéta Fišová

Další článek:
Předchozí článek: