Zahájení cvičebního roku 2021

Zahájení cvičebního roku 2021

V týdnu od 6. 9. 2021 bude zahájeno pravidelné cvičení v naší tělocvičné jednotě. Opět bude možné navštěvovat hodiny pro rodiče a děti, předškoláky, mladší žákyně, žáky, starší žákyně a všechna cvičení pro dospělé. Rozvrh hodin najdete na stránkách www.sokoltisnov.cz a také v našich vývěskách.

Průběžně budeme na našich stránkách informace doplňovat. V roce 2022 nás v Sokole čeká mnoho akcí. Chtěli bychom uspořádat tělocvičnou akademii na oslavu 130. výročí založení sokola v Tišnově a také bychom se chtěli zúčastnit akce Sokolské Brno, Plzeň a Pardubice, která měla proběhnout již v letošním roce, avšak kvůli omezením se přesunula do roku 2022.

Těšíme se, že začneme opět cvičit naplno a na akademii a Sokolském Brně se předvedeme v plné parádě. Zveme také širokou veřejnost, aby se zapojila do cvičení v našich hodinách. První hodina je k vyzkoušení zdarma a až další hodinu, pokud se rozhodnete pravidelně cvičit, hradíte členskou známku do Sokola a oddílový příspěvek. Zveme i zájemce, kteří by se chtěli sami stát cvičiteli. V současné době hledáme cvičitele pro rodiče a děti a předškolní děti. Cvičitelem se může stát každý, kdo má zájem předávat svou energii a zkušenosti dalším.

Pomůžeme Vám k dalšímu vzdělávání v různých kurzech a seminářích pořádaných ústřední školou ČOS nebo i jinými organizacemi. Pro trenéry a cvičitele dětí pravidelně žádáme o dotaci na příspěvek od města Tišnova.

Silvie Pavlíčková

Další článek:
Předchozí článek: