Zapojte se do soutěží Ekoporadny

Zapojte se do soutěží Ekoporadny

Stále se můžete zapojit do letošních soutěží o nejkrásnější stromy a květinové výzdoby, které zdobí Vaši předzahrádku, zahradu či balkon. Své příspěvky můžete zasílat Ekoporadně Tišnovsko do 12. října, a to do následujících soutěžních kategorií:
1. Nejkrásnější strom ve městě
a) strom na soukromé zahradě/pozemku v katastru města Tišnova
b) strom ve veřejné zeleni města Tišnova
2. Nejkrásnější venkovní květinovou výzdobu v kategorii
a) okna a balkony
b) předzahrádky

Přihlášky do soutěže zasílejte na e-mailovou adresu ekoporadna@tisnovsko.eu nebo do zprávy na facebookové stránky Ekoporadny. V přihlášce uveďte jméno osoby, která květiny pěstuje, i jméno navrhovatele do soutěže a také adresu, na níž se soutěžní prvek nachází. Kvalitní fotografie dodávejte v digitální podobě.

Soutěžní příspěvky budou vystaveny od 19. 10. do 9. 11. na nám. 28. října, č.p. 28 v průjezdu u lékárny Arnika. Na tomto místě můžete hlasovat vhozením hlasovacího lístku do poštovní schránky Ekoporadny. Hlasovat bude možné i na naší facebookové stránce.
Slavnostní vyhlášení proběhne 10. 11. od 17. hodin v sále Městské knihovny Tišnov spolu s předáním cen a diskusní přednáškou. Bohužel letos kvůli jarní koronavirové karanténě, a tedy i posunu výstav na podzimní dny, nebude možné soutěžní fotografie vidět v sálu knihovny.
Máte-li jakékoliv dotazy k soutěži, obraťte se na Ekoporadnu Tišnovsko, rádi Vám pomůžeme. Otevírací doba Ekoporadny je každý čtvrtek od 14 do 18 hodin, tel. 723 543 910, webová adresa http://ekoporadna.tisnovsko.eu, FB Ekoporadna Tišnovsko.

Soutěž probíhá ve spolupráci s Komisí životního prostředí města Tišnova a s finanční podporou města Tišnova v rámci dotační podpory v oblasti životního prostředí pro rok 2020.

Tereza Karasová

Další článek:
Předchozí článek: