Nadcházející cvičební rok

Nadcházející cvičební rok

Cvičení v Sokole bylo zahájeno druhý týden v září podle pravidelného rozvrhu. To však neznamená, že případní zájemci něco zmeškali. Stále se můžete přidat. Celý rozvrh najdete na www.sokoltisnov.cz záložka Rozvrh cvičení. Ve cvičení je max. 30 cvičících, na vstupu  do sokolovny je umístěna dezinfekce a naše sokolovna se pravidelně uklízí.

Ve cvičebním roce 2020/21 se naše jednota připojí k akci České obce sokolovské SOKOLGYM 2021 nácvikem hromadných skladeb, které budou předvedeny v květnu až červnu na Sokolském Brně, Sokolských Pardubicích, Sokolské Plzni a Sokolské Ostravě. V naší jednotě máme zatím vybrané tyto skladby: pro ženy skladba Reminescence na památku naší cvičitelky sestry Marie Frantové, pro muže skladba Bondi, pro předškolní děti skladba Kabely a dráty, svou skladbu nacvičí také naši senioři, ale bude se nacvičovat i skladba pro dorostenky a mladší ženy Tančím s Abbou. Zatím předpokládáme, že se skladbami vystoupíme na Sokolském Brně, které se bude konat o víkendu 11.–13. června 2021.

O vystoupení v jiných městech se budeme domlouvat během nácviku. Podrobnější informace o jednotlivých skladbách a kontaktech na vedoucí nácviku najdete na našich stránkách.

Helena Žižlavská

Další článek:
Předchozí článek: