Přispívali jste nám na auto pro pečovatelky

Přispívali jste nám na auto pro pečovatelky

Minulé měsíce ukázaly, jak potřebné a důležité jsou pečující profese a jak smysluplná je jejich práce. Během koronavirové pandemie odvedly charitní sestřičky a pečovatelky úžasnou práci. I přes nelehkou situaci ohledně zajištění dezinfekcí a ochranných pomůcek navštěvovaly seniory a nemocné a zůstávaly všem potřebným nablízku. Pracovníci v přímé péči si zaslouží naši podporu a jsme rádi, že uznání se jim dostává také od veřejnosti.

Po zákuscích od Petry se jen zaprášilo
Podporu všem našim pečovatelkám jste vyjádřili začátkem června na akci „Sladkosti pro dobrou věc“. Během Dne dětí jste přicházeli k našemu stánku před kavárnou Chutě zvu tě a koupí sladkostí, kávy či limonády jste přispívali na nové auto pro Pečovatelskou službu. Celou akci podpořila Petra Burianová, naše bývalá kolegyně a vítězka soutěže „Peče celá země“, která veselé dobroty pro naši Charitu napekla a strávila s námi na stánku celý den.
Poděkování za výtěžek akce – 36 065 Kč – patří vám všem, kdo jste nás na této akci podpořili, Petře Burianové i kavárně Chutě zvu tě.

Na auto ale ještě nemáme, vybíráme dál a budeme rádi, když nás podpoříte
Abychom mohli zajistit během koronavirové krize péči v potřebném rozsahu, vydali jsme za ochranné a dezinfekční prostředky více než 200 000 Kč. Tyto nečekaně vydané prostředky pak samozřejmě jinde chybí. Auto je pro každou z našich pečovatelek k zajištění domácí péče u klientů nepostradatelné. Hledáme další zdroje financování a budeme rádi, pokud nás podpoříte na některé z dalších akcí. Na darovacím portále Darujme.cz (www.darujme.cz/projekt/1203089) stále běží náš projekt, prostřednictvím kterého můžete na koupi nového automobilu pro Pečovatelskou službu přispívat. Děkujeme.

Marta Rémanová

Další článek:
Předchozí článek: