Adventní čas ve Studánce

Adventní čas ve Studánce

Adventní čas ve Studánce prožíváme naplno. Začíná pro nás už několik týdnů před první adventní nedělí. Se studánkovými maminkami vyrábíme hračky a drobné dárky, které budeme nabízet na adventních trzích v Tišnově v neděli 1. 12. při příležitosti rozsvícení vánočního stromu. Přijďte si k našemu stánku pro nějakou maličkost vyrobenou s láskou.

Do 29. 11. ve Studánce probíhá Adventní sbírka pro potřebné z Tišnovska. Můžete přinést starší ložní prádlo, spacáky, vybrané hygienické potřeby a trvanlivé potraviny. Podrobnější informace naleznete v rubrice Kam v Tišnově i na našem webu. Děkujeme za vaši materiální pomoc. Prostřednictvím Odboru sociálních věcí města Tišnova se dostane k lidem v tíživé životní situaci v našem regionu.

V adventním čase navštíví Studánku také Mikuláš s andělem. Čerti k nám nechodí. Společně si zazpíváme, zahrajeme a užijeme si mikulášskou atmosféru. Mikulášská besídka proběhne ve čtvrtek 5. 12. od 10.00. Je nutná rezervace předem.

Rodiče s dětmi si předvánoční atmosféru užijí i na studánkových kroužcích. Pravidelný program i herna končí v pátek 13. 12. V novém roce se na vás budeme těšit opět od pondělí 6. 1. 2020.

Předvánoční čas je také vhodnou dobou k poděkování našim dobrovolníkům – studánkovým maminkám a jejich rodinám za pomoc a podporu, bez níž by Studánka nebyla tak příjemným a inspirativním místem. Pokud se chcete také zapojit, rádi vás ve Studánce přivítáme.

Pokud uvažujete o originálním dárku pro své nejbližší, můžete jim ve Studánce koupit dárkový poukaz na lednový zážitkový workshop s MUDr. Taťjanou Horkou, který bude zaměřený na manipulaci v našem každodenním životě.

Bližší informace a rezervace získáte na www.studanka-tisnov.cz nebo na studanka.tisnov@gmail.com.

Radka Štěpanovská, koordinátorka centra, a Zuzana Kurdiovská, členka spolku

 

Další článek:
Předchozí článek: