Škola taekwon-do vstupuje do nové sezóny

Škola taekwon-do vstupuje do nové sezóny

Škola Ge-Baek Hosin Sool začíná novou sezónu! Přijďte si zacvičit tradiční korejské bojové umění taekwon-do! Jsme největší školou v Čechách i na Moravě s nejširší nabídkou tréninků. Již několik let po sobě se nám podařilo obhájit celkové vítězství Mistrovství České republiky a patříme do nejlepšího Střediska talentované mládeže v ČR.

Při tréninku klademe důraz na originální hodnoty bojových umění, jimiž jsou zdvořilost, čestnost, vytrvalost a sebeovládání. Školu vedeme pod dozorem korejského velmistra Hwang Ho Yonga, jako jediní v republice nově vyučujeme i další korejská bojová umění taekkyon, gumdo a hoppae sool.

Přihlásit se můžete po celý rok, jen u nás získáte zkoušky na vyšší pásek i výbavu (dobok, lapa, chrániče) zdarma. Proto neváhejte a přidejte se k nám každé úterý a čtvrtek od 17 hodin v ZŠ Smíškova. Pro bližší informace navštivte náš web na tkd.cz.

Zároveň bychom tímto chtěli poděkovat radnici města Tišnova a městu samotnému za granty, jež nám darovalo pro podporu naší školy a jejího fungování.

Nikol Křížová, Ge-Baek Hosin Sool

Ilustrační foto

Další článek:
Předchozí článek: