Polytechnický miniveletrh

Polytechnický miniveletrh

Hračka má důležité místo v životě každého dítěte.

Důležitým přínosem didaktických hraček je rozvoj motorické a mentální stránky dítěte. Učí ho zručnosti a soustředění, které děti mnohdy po chvíli ztrácejí a nevydrží dlouho u jedné věci. Učí se tvořit, logicky přemýšlet a v neposlední řadě používat fantazii.

V pátek 11. října bude v prostorách MěKS Tišnov probíhat od 13 do 18 hodin veletrh kvalitních a edukativních hraček. Zde bude možné si vyzkoušet různé didaktické hračky českých výrobců.

Jednou z nich bude dřevěná stavebnice PONY, která svým důmyslným provedením stojí v popředí kvalitních dřevěných stavebnic nejen v Čechách, ale i v celé Evropě.

Vývoj dřevěné stavebnice PONY se datuje před rokem 1991, kdy akademický malíř Jaroslav Chadima vytvořil tuto geniální hračku, která v sobě nese krásu přírodního bukového materiálu, a kromě jiného především rozvoj jemné a hrubé motoriky u dítěte.

Stavebnice PONY je určená pro kluky i holky každého věku. Jednoduchým spojováním dřevěných dílů si postaví, cokoliv je napadne – auto, koloběžku, kočárek, koníka, tříkolku, vozík a další dopravní prostředky, na nichž potom můžou jezdit a řádit.

Děti mají neomezenou fantazii a stavebnice PONY ji umožňuje hravou formou rozvíjet.

Přijďte si pohrát! Těšíme se na Vaši účast!

Jana Zorníková

Další článek:
Předchozí článek: