Pozvánky z Inspira

Pozvánky z Inspira

Přicházející podzim nabízí v Inspiru spoustu aktivit a možností, jak strávit příjemný den. Nabídka kroužků je již nachystána a jako v každém roce na vás čeká několik novinek, například kaligrafie (umění krasopisu), španělština pro začátečníky, jóga pro děti či znovuobnovené šachy. Přihlašování bude probíhat elektronicky od 5. září na adrese www.svcinspiro.cz. Pro děti, které již kroužek navštěvovaly v loňském roce, bude možnost rezervace místa. Kroužky začínají v pondělí 1. října a končí 29. května 2020.

Již od září bude každý pracovní den od 12 do 17 hodin opět otevřen Dětský klub, který je realizován díky finanční podpoře EU – Operačního programu Zaměstnanost. V rámci Dětského Klubu nabízíme také doprovod dětí ze školy do klubu nebo kroužku v Inspiru, a to v časech 12.00 a 13.00 ze ZŠ Smíškova a ZŠ 28. října. V klubu děti tráví čas mezi kroužky, při čekání na rodiče nebo do odjezdu autobusu. Nabízíme mnoho aktivit, které lze po čas trávený v Klubu využít. Přihlášky a informace na dklub@svcinspiro.cz.

Velká paráda se chystá na 20. září, kdy Inspiro oslaví krásných 20 let svého fungování v oblasti volnočasového vzdělávání. Zveme Vás na Zářijový antistres na zahradě Inspira od 15.00. Rozjařená oslava nabídne netradiční pojetí pohádky Sněhurka a sedm trpaslíků svérázného divadla Víti Marčíka, vystoupení našich úspěšných tanečních kroužků, vyhlášení fotosoutěže, rozkrojení narozeninového dortu a mnoho dalšího. Od 19.00 zahraje na zahrádce U Palce veselý bigbít kapely Bombarďák. Vstupenky na koncert jsou již v prodeji. V rámci setkání se zaměstnanci organizace apelujeme na všechny naše bývalé pomocníky, pedagogy a lektory, nechť se ozvou na kancelar@svcinspiro. cz. Chceme Vás zase vidět!

Ivana Kroutilová, ředitelka

 

Další článek:
Předchozí článek: