SVČ: Úspěchy

SVČ: Úspěchy

Taneční úspěchy Inspira
V neděli 26. května se uskutečnilo republikové kolo taneční soutěže Czech Dance Tour v Praze. V tomto kole se naše tanečnice pod vedením Marie Caudrové a Ireny Wágnerové umístily na skvělém 5. místě. Dalším tanečním úspěchem dívek z Tanečního kroku a mažoretek je 3. místo na soutěži Summer dance cup v Boskovicích. Děvčatům i oběma lektorkám gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů.

Hledáme vedoucí kroužků – lektory
Na nový školní rok hledáme vedoucí těchto kroužků: IT a programování, horolezecký, florbalový, orientační běh, mladý architekt, případně máte ještě něco v rukávu? Podmínkou je věk 18 let, trestní bezúhonnost, ideální pedagogické vzdělání (či studium), komunikativnost, flexibilita, samostatnost. Práce na DPP. Hlaste se ředitelce: reditelka@svcinspiro.cz.

Hledáme všechny bývalé spolupracovníky
V rámci 20. narozenin Inspira (dříve DDM) vyzýváme, aby nás kontaktovali všichni kolegové, lektoři kroužků, instruktoři na táborech, kteří v něm od jeho vzniku v roce 1999 působili. Rádi bychom je na tuto akci osobně pozvali. Přihlaste se na mail: kancelar@svcinspiro.cz. Nenechte si utéct toto významné výročí. Hledáme zajímavé věci, které by mohly sloužit k výukovým účelům Inspira, např. staré dřevěné mísy, kolovrátek, máselnice, různé přístroje, řemeslné nástroje apod. Info na 730 193 594, chlupova@svcinspiro.cz.

Ivana Kroutilová, ředitelka

ilustrační foto

Další článek:
Předchozí článek: