V Centru si zatančí i oslaví den seniorů

V Centru si zatančí i oslaví den seniorů

Všechny pravidelné aktivity budou probíhat od září tak, jak jste byli zvyklí.

Cvičení: pondělí, středa, pátek v době od 8 do 9 hodin.

Tvořivé dílny: od 7. září, každý pátek v době od 13 do 15 hodin.

Procvičování paměti: od 11. září, každé úterý v době od 8:30 do 9:30 hodin.

Všechny činnosti jsou určeny pro seniory z Tišnova (nejen z DPS)

 

Hodová taneční zábava

Srdečně Vás zveme na hodovou taneční zábavu, která se bude konat v úterý 25. září od 14:00 hodin v jídelně DPS Králova. K tanci a poslechu zahrají manželé Maškovi. Bohaté občerstvení zajištěno, vstupné dobrovolné.

 

Termíny plavání ve Wellness Kuřim 2. pololetí 2018

Říjen 3. 10. 2018

17. 10. 2018

Listopad 7. 11. 2018

21. 11. 2018

Prosinec 5. 12. 2018

19. 12. 2018

Odjezd od Podhorácké restaurace je v 11:45 hod.

Doprava a vstupné: 110 korun

V případě nízkého počtu účastníků se v daném termínu nepojede.

Kontakty pro bližší informace a přihlašování: Dagmar Šmídková (mob.: 730 193 325) osobně v knihovně Centra sociálních služeb Tišnov, Králova 1742

 

Oslava Mezinárodního dne seniorů

Zveme Vás na oslavu Mezinárodního dne seniorů, která se uskuteční 4. října od 14:00 hodin v jídelně DPS Králova. Jako každým rokem se můžete těšit na odpoledne naplněné pestrou přehlídkou vystupujících, kteří zahrají na různé hudební nástroje, předvedou taneční a pěvecké umění, barmanskou show nebo módní přehlídku. K tanci a poslechu zahraje od 16 hodin Cimbálová muzika Tomáše Zouhara. Vstupné dobrovolné.

„Upozorňujeme účastníky, že akce bude fotografována. Vybrané fotografie budou zveřejněny na webových stránkách Centra sociálních služeb Tišnov, v části Fotogalerie, případně v Tišnovských novinách nebo v novinách Tišnovsko-Kuřimsko.“

 

Den otevřených dveří v CSS Tišnov

 

V úterý 9. října 2018 od 9 do 16 hodin proběhne v rámci Týdne sociálních služeb Den otevřených dveří na CSS spojený s podzimní výstavou. Budete mít možnost si prohlédnout nejen společné prostory v DPS jako je jídelna, tělocvična nebo knihovna, ale lze nahlédnout také k některým obyvatelům přímo do jejich bytu. Zájemci získají nejenom informace o domech s pečovatelskou službou a podmínkách bydlení zde, ale dovědí se také o nabídce pečovatelské služby a o dalších činnostech Centra sociálních služeb Tišnov. Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

Poslechový pořad z cyklu Písničky ze starých časů Historie v písních žije

Centrum sociálních služeb Tišnov a deTOX pokračují další sezónou cyklu poslechových pořadů Písničky ze starých časů, které připravuje a komentuje pan Ing. Václav Seyfert. Začneme ve středu 10. října pořadem nazvaným “VLÁDNE NÁM TU MOST”, další se koná 14. listopadu a bude nazván “I MUŽI MAJÍ SVÉ PÍSNĚ”. A v adventním čase se sejdeme 12. prosince, čekají nás “KRÁSNÉ VÁNOCE”. Všechny pořady začínají v 15 hodin v knihovně CSS Tišnov.

Jana Wildová

ilustrační foto

 

Další článek:
Předchozí článek: