Nový školní rok v INSPIRU

Nový školní rok v INSPIRU

Po horkém létě plném prázdninových zážitků vás čeká osvěžení v podobě nových kroužků v naší nabídce. Z novinek vybíráme například Jógu pro děti, Herbář, Bruslení, či hru na ukulele, a to není zdaleka všechno! Přesvědčte se sami na našem webu www.svcinspiro.cz nebo na plakátech výlepových ploch města. Promýšlejte, plánujte a 5. září elektronicky přihlašujte. Pro děti, které již kroužek navštěvovaly v loňském roce, bude možnost rezervace místa. Kroužky začínají v pondělí 1. října 2018 a končí 31. května 2019.

Chystáme pro vás novinku v podobě služeb kariérového poradce! Kroužky jsou parádním nástrojem vyzkoušet si různé činnosti, zjistíte, co dítěti sedne, proč ho daná činnost nebaví, či jaké jsou návaznosti na jeho oblíbený koníček. Školní asistent pak dopomůže Vašemu dítěti v daných činnostech kroužku. Tyto služby pro děti a jejich rodiče jsou zdarma.

Dětský klub, který je realizován díky finanční podpoře EU – Operačního programu Zaměstnanost, bude otevřen pro všechny školáky každý všední den od 12:00 do 17:00. Služba hlídání dětí, odvod z družin na kroužek.

Hledáme lektory na kroužek Šachů, Florbalu a Badmintonu. Práce na DPP na 1 – 2 hodiny týdně v inspirujícím kolektivu. Přijďte rozšířit naše řady! Více info na tel.: 737 331 437 nebo na reditelka@svcinspiro.cz

Všem školákům přejeme úspěšný a pohodový vstup do nového školního roku. Těšíme se na vás v našich kroužcích.

Ivana Kroutilová

ilustrační foto

Další článek:
Předchozí článek: