Pozvánka na DEN ZEMĚ letos netradičně i s večerním koncertem TUBABU

Pozvánka na DEN ZEMĚ letos netradičně i s večerním koncertem TUBABU

Přijďte společně s tišnovskými organizacemi oslavit DEN ZEMĚ.

Pátek 20. dubna 2018 v zahradě u  INSPIRA Tišnov proběhne od 15.30 do 18.30 odpolední program pro veřejnost. Čekají nás soutěže, kvízy a hry s tématikou životního prostředí – odpadky, ovzduší, voda, půda, zajímavosti z přírody, přání pro matku Zemi, lukostřelba, bubnování i tvůrčí dílny. V16.30 -“přednáška vědeckého týmu z Jezeří” ze ZŠ ZaHrada o Chapadlovce zákeřné (Phoronicus empicoris).  Dále v 17.00 – “RecykloRace” – závody ve třídění odpadu i Hravé bubnování v 17.45 od žáků ze Zš 28.října Tišnov. Pro návštěvníky bude samozřejmě připraveno občerstvení. Vstupné na akci je dobrovolné.

Od 18.30 nás čeká večerní koncert a to BUBNOVÁNÍ S TUBABU.  TUBABU je hudební skupina hrající západoafrické rytmy na tradiční africké bubny. Přijďte si zatančit nebo jen poslechnout kouzlo bubnů, setřást ze sebe tíhu starostí a spojit se s naší matkou Zemí.

Vstupenky na koncert v předprodeji TIC Tišnov – vstupné 150,-Kč/ dospělý, 120Kč/dítě)

Na akci spolupracují Inspiro středisko volného času Tišnov, Ekoporadna Tišnovsko, ZŠ ZaHrada, ZŠ 28. října, Lesní rodinný klub na Tišnovsku, Spolek Odyssea – lukostřelci, Ateliér mezi kopci.

Za spolupořadatele Monika Chlupová Fruhwirtová

Další článek:
Předchozí článek: