MOBILNÍ ROZHLAS – nejčastější dotazy a odpovědi

MOBILNÍ ROZHLAS – nejčastější dotazy a odpovědi

Mobilní rozhlas v Tišnově odstartoval letos v říjnu a aktuálně jej využívá už každý desátý občan města. Důležité zprávy i zajímavé pozvánky a upozornění rozesíláme občanům přímo do mobilu i na e-mail, aby jim nic podstatného z města neuteklo. A dělo se toho zatím opravdu dost – celkem jsme Mobilním rozhlasem rozeslali 3 356 SMS, 5 376 e-mailů a 1 196 zpráv do mobilní aplikace.

Zájem o Mobilní rozhlas je od začátku velký. Spousta lidí se registruje hned, jakmile se o této možnosti dozví. Někteří však stále ještě váhají a nejčastěji se nás ptají na toto:

                Mohu se do MR zaregistrovat, i když nebydlím v Tišnově?

Registrovat se může každý, koho z nějakého důvodu zprávy z Tišnova zajímají. Třeba zde pracují nebo podnikají, mají zde nemovitost či dítě ve škole. Nebo jen prostě chtějí dostávat pozvánky na zajímavé kulturní a sportovní akce, které se Mobilním rozhlasem také rozesílají. Stačí při registraci na internetové adrese tisnov.mobilnirozhlas.cz v kolonce Bydliště vybrat z nabídky ulic položku .nebydlím v Tišnově a jste zaregistrováni.

                Jak často posíláte zprávy? Nechci dostávat spousty zpráv, otravuje mě to.

Při registraci si sami vybíráte, jaké kategorie zpráv chcete dostávat – někoho zajímá úplně vše a někdo zas chce třeba pouze pozvánky na kulturní akce a ty např. rozesíláme e-mailem jednou týdně. Nemusíte se bát, že bychom Vás zahltili, pro lepší představu se podívejte na historii všech zatím rozeslaných zpráv na adrese tisnov.mobilnirozhlas.cz/archiv. A navíc – kdykoliv můžete svoji registraci upravit nebo i úplně zrušit (což zatím nikdo neučinil).

                Musím si také stáhnout a používat aplikaci Mobilní rozhlas do mobilu?

Nezbytné to není, jen se tím rozšíří Vaše možnosti při využívání Mobilního rozhlasu. V aplikaci najdete úplný archív zpráv, aktuality z města a také službu ZmapujTo, kterou můžete i Vy radnici zpětně informovat o různých nešvarech po městě.

                Je nutné zadávat při registraci i e-mailovou adresu? Nestačí jen telefon?

Povinné to samozřejmě není, zadání e-mailové adresy však každému určitě doporučujeme. Urgentní a nejdůležitější informace z radnice jsou rozesílány přes SMS, ty méně urgentní nebo obsáhlejší zas posíláme e-mailem. Např. všechny pozvánky na kulturní a sportovní akce. Ne všechny informace se tedy k Vám vždy dostanou pouze esemeskou.

Pokud máte i Vy nějaký dotaz k Mobilnímu rozhlasu, pošlete nám jej na rozhlas@tisnov.cz. Nebo se rovnou zaregistrujte na tisnov.mobilnirozhlas.cz. Zjistíte rychle, jak to celé funguje a hlavně jak příjemný informační komfort tím získá celá Vaše rodina.

Jiří Dvořák

 

Foto: Ilustrační foto

 

 

Další článek:
Předchozí článek: