Desáté výročí mezinárodního workshopu oslaví skvělá muzika

Desáté výročí mezinárodního workshopu oslaví skvělá muzika

V rámci oslav 10. výročí založení Letní sborové dílny vás zveme na hudební událost, která bude dozajista velkým hudebním třeskem.

Na otevřeném prostranství historického náměstí Palackého v Lomnici se v pátek 7. července ve 20.00 uskuteční dvojkoncert naší špičkové vokální skupiny SKETY a brněnského bigbandu Cotatcha Orchestra. SKETY jsou držiteli prestižního ocenění The Ward Swingle Award z mezinárodní a cappella soutěže Vokal Total v Grazu 2014. Doprovázely předávání Českých lvů v loňském roce a jsou bezesporu vokálním fenoménem.

COTATCHA ORCHESTRA je šestnáctičlenný bigband sdružující dvě generace nejlepších jazzových muzikantů z České republiky a Slovenska. Charakteristickým rysem bigbandu je kvalitní repertoár, svébytný zvuk a zejména vysoká a osobitá úroveň interpretace.

Hned druhý den, v sobotu 8. července v 17.00, akci završí závěrečný koncert letní dílny, kde vystoupí zhruba 140 účastníků všech ateliérů a seminářů. Koncert bude umístěný jak na venkovním pódiu, tak v prostorách kostela. Festival nabídne kvalitní občerstvení a nápoje, posezení u piva a příjemné prostředí pod širým nebem. Už se také těšíte?

 

Barbora Pavlišová

Promo fotografie kapely Skety

Další článek:
Předchozí článek: