Ligové hráčky SKB Tišnov U14 na sedmém místě

Ligové hráčky SKB Tišnov U14 na sedmém místě

Martin Volena
Autor fotografie: Martin Volena

Po skončení základní části ligy U14 jsou hráčky SKB Tišnov na výborném sedmém místě. Z posledních šesti zápasů dokázaly vybojovat čtyři vítězství a před závěrečným turnajem mají stále ještě možnost se posunout dokonce i na konečnou šestou příčku.

Bruntál, Basket Ostrava, Javorník a Frýdek-Místek, to jsou týmy, které tišnovské hráčky porazily. Nestačily pouze na suverénně první SBŠ Ostrava a po vyrovnaném zápase na čtvrtý Havířov. Ve všech utkáních podala tradičně výborný výkon Petra Knoflíčková, k níž se přidaly Valentýna Peringerová a Ester Sedláčková. S osmi vítězstvími družstvo překročilo „plán“ a zařadilo se na před soutěží nečekaně skvělé místo v tabulce.
V sobotu 19. března 2016 děvčata odehrála poslední zápasy letošní sezóny na závěrečném turnaji v Bruntále.
Výsledky za měsíc únor a březen
SKB Tišnov – SBŠ Ostrava 50:103
SKB Tišnov – Basket Ostrava 76:23
Bruntál – SKB Tišnov 77:89
Javorník – SKB Tišnov 45:61
SKB Tišnov – Frýdek-Místek 70:65
SKB Tišnov – Havířov 72:89

Mladší žákyně U12

Již před koncem soutěže je jasné, že mladší žákyně Tišnova obsadí v oblastním přeboru druhé místo za celkem z brněnských Žabovřesk. Družstva Jihlavy, Žďáru nad Sázavou, Kyjova, Valosunu Brno, Lanžhota ani Olomouce nestačila na výborně hrající tým trenérky Petry Simonsové. Nejlepšími hráčkami družstva jsou děvčata, která již letos hrají v ligovém výběru U14, Klára Malíková, Tereza Dostálová a Míša Cibulková.

Další článek:
Předchozí článek: