Dny otevřených dveří 2015

Dny otevřených dveří 2015

Dny otevřených dveří proběhly v domech s pečovatelskou službou Králova i K Čimperku v úterý 6. října a ve středu 7. října 2015. Téměř stovka návštěvníků si prohlédla prostory Centra sociálních služeb – knihovnu, jídelnu, tělocvičnu a další místnosti. Podívat se přišly také děti z mateřských škol Sluníčko a U Humpolky. Součástí dnů otevřených dveří byla výstava výrobků seniorů z tvořivých dílen, které probíhají pravidelně v Centru sociálních služeb pod vedením Markéty Prokopové. Bylo možné obdivovat háčkované ponožky a čepice, vyšívané obrazy, košíky pletené z papíru s podzimními aranžemi, vyšívaná přání, háčkované figurky a další krásné výrobky z šikovných rukou obyvatel DPS.

Již tradičně byl zájem také o prohlídku bytů, kterou absolvovalo dvacet osm příchozích. Obyvatelky DPS byly nejen ochotné každého návštěvníka doprovodit a ukázat mu, jak byt vypadá, čím je vybaven a zařízen, ale odpovídaly i na dotazy, jak se jim zde žije, jaké služby využívají, jakých akcí se účastní. Paní Naděžda Kšicová, Marie Fabiánová, Kamila Vojtová, Blažena Režná, Ludmila Cvrkalová a Milada Špačková se podílely také na přípravě a průběhu dnů otevřených dveří a doprovodné podzimní výstavy.

Děkujeme jim za to, neboť bez aktivní účasti obyvatel domu s pečovatelskou službou by nebylo možné dny otevřených dveří vůbec uskutečnit.

Jana Wildová, ředitelka

Hlavním sponzorem webové verze pro Listopad 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: