Kuřimská hora, Kuřimská běžecká liga, Kuřim

Kuřimská hora, Kuřimská běžecká liga, Kuřim

Není hezčího programu než v krásném dopoledni, povzbuzeni letmými doteky jemných paprsků slunce, proběhnouti se po mírně zvlněných cestičkách naší malé hory Kuřimské. A skupina vytrvalců konečně splnila trenérův domácí úkol a přivezla domů, do malebného Tišnova, rovnou šest cenných kovů. Ano, činily se opět pouze ženy.

U dětí druhé místo vybojovala Natálka Mazálková, za ní třetí ruku v ruce Magda Kundrátová (časy 10:17 a 10:18). V kategorii „středně mladé ženy a slečny“ zvítězila Petra Seberová v čase 25:19 a třetí doběhla Katka Smetanová v čase 30:47. V kategorii „o něco málo starší než středně mladé ženy“ doběhla na druhém místě Dana Vojtová v čase 29:02 a třetí Ivana Jíchová v čase 30:40. Čtvrtá doběhla Jindřiška Vrzalová v čase 31:16 a pátá Dita Hrubešová v čase 31:30. Jarek Kundrát doběhl mezi muži devátý v čase 28:40 a Jaromír Jícha mezi čtyřicátníky osmnáctý v čase 35:23.

Kuřimská běžecká liga se pomalu dostává do finiše a v tomto seriálu, kde se počítá pět nejlepších výkonů ze sedmi závodů, se zřejmě můžeme těšit na celková velmi dobrá umístění tišnovských běžců.

Hlavním sponzorem webové verze pro Listopad 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: