Poděkování MŠ Horova

Poděkování MŠ Horova

Prostřednictvím Tišnovských novin bychom chtěli poděkovat za naše děti MŠ Horova Na paloučku. I když na první pohled školka vypadá zvnějšku jako z dob dávno minulých, a tak nebudí zrovna dojem příjemného prostředí, uvnitř se skrývá pravý opak. Ve školce panuje pohoda a je vidět, že děti jsou zde vítané a každé ráno s láskou očekávané. Program, interaktivní hry, divadla, zájezdy, exkurze, zábava daleko přesahující rámec povinností pedagoga a přitom pravidla a řád v duchu kamarádství, viz heslo „Kamarádi, mějme se rádi“.

To vše dohromady se velmi pozitivně odrazilo po třech letech na našich dětech. Velice jsme ocenili, tak jako asi každý rodič, že se nám děti domů vracely spokojené a šťastné a neodjížděli jsme ráno do práce s pocitem viny, že je necháváme někde, kde by jim nebylo dobře, spíše naopak. Poslední noc dokonce budoucí předškoláci mohli spát ve školce a na to se těšili ze všeho nejvíc. Tohle dobrodružství opět s programem a nesmírnou fantazií učitelů se jim hluboce vrylo do paměti. Proto bychom touto cestou ještě jednou chtěli poděkovat paní Editě Brnkové, ředitelce školky, za pohodovou atmosféru ve školce jak mezi dětmi, pedagogy, tak i rodiči.

Ivance Jedličkové za neskutečnou trpělivost, vždy dobrou náladu a krásný přístup k dětem a jejich individuálním potřebám. A celému kolektivu dalších učitelů a kuchařek – zejména těm, které naučily naše děti jíst i to, co jim doma nechutná. Třeba přijde i čas, kdy školka bude mít nový kabát a i zevnějšek rodičům a hlavně dětem udělá radost. Určitě by si to zasloužila.

Děkujeme, rodiče dětí třídy Motýlků – Koneční, Veselí a další

Hlavním sponzorem webové verze pro Listopad 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: