Klub SKB Tišnov je připraven na novou sezónu

Klub SKB Tišnov je připraven na novou sezónu

Zdravíme všechny sportovce a lidičky, kteří se rádi proběhnou, projedou na kole, zahrají si různé amatérské míčové sporty či mají jiné pohybové aktivity. Toto všechno prospívá Vašemu zdraví a nám, doufejme, umožní sehrát kompletní sezónu 2021/2022.

Na soustředění v Bystřici nad Pernštejnem, kde máme ideální podmínky na začátek přípravy, nás tentokrát bylo 85 dětí (děvčata i chlapci) a 12 trenérů. V termínu od 15. 8. do 20. 8. jsme využívali venkovní i vnitřní prostory Základní školy T. G. Masaryka, koupaliště s novou skluzavkou, dětský sport-park a bowling. Nescházelo ani kulturní představení všech družstev, které se velmi podařilo a všichni je potleskem ocenili.

V sezóně 2021/2022 máme nahlášeny tyto soutěže: Přípravka žákyně – formou turnajů, OP U11, OP U12 žákyně, OP U12 žáci, nadregionální liga žákyně U15, nadregionální liga žáci U15, nadregionální liga dorostenky U17 a OP ženy.

Pro fanoušky máme příjemné překvapení. Po ukončení své profesionální kariéry se k nám vrací naše odchovankyně Beáta Gazda (Adamcová).  Jedenáct ligových sezón odehrála za dvě brněnská družstva KP Brno a Žabiny Brno. Také úspěšně reprezentovala naši republiku, a to od kategorie U16 až po ženskou reprezentaci. Samozřejmě nezapomínáme na nábory či doplnění, jak do družstev dívek, tak i kluků.

Veškeré informace najdete na našich webových stránkách www.basket-tisnov.cz.

Těšíme se na naše rodiče, fanoušky a sponzory. Tímto jim za podporu našeho klubu děkujeme.

Marek Knoflíček

Další článek:
Předchozí článek: