Nová basketbalová sezóna

Nová basketbalová sezóna

Zdravíme všechny sportovně založené čtenáře, zvláště příznivce basketbalu!

Po letošní „nebasketbalové sezóně“ jsme se celý květen a červen s našimi basketbalovými svěřenci scházeli jak venku na hřišti, tak později v tělocvičně na pravidelném trénování. Skvělou zprávou je, že basketbalu zůstali všichni věrni. Ba naopak. Mladší kluci a děvčata přivítali své nové spoluhráče. Z toho máme opravdu dobrý pocit a radost, že je pohyb a sport baví.

Naše basketbalová sezona začíná 16. srpna na týdenním soustředění celého klubu v Bystřici nad Pernštejnem, kam odjíždí v letošním roce rekordní počet dětí a trenérů – přes sto členů. Klub pokračuje v náborech do družstev přípravek, dívek i chlapců a k doplnění dalších mládežnických družstev.

Rádi přivítáme nové kluky u starších hráčů do 15 let. Chceme vytvořit v týmech zdravou konkurenci vedoucí k lepším výkonům i výsledkům, ale hlavně u dětí vzbudit znovu lásku ke sportu, pohybu, týmovosti, kamarádství. Děti, které již vyzkoušely jiné sporty a chtějí se dále pohybově rozvíjet, jsou vítány. S našimi družstvy budeme cestovat do různých koutů naší vlasti na utkání a děti neuvidí jen sportovní halu, ale poznají i krásy naší republiky a budou mít spoustu zážitků.

Veškeré informace o dění v našem klubu SKB Tišnov se dozvíte na www.basket-tisnov.cz.

Zdeněk Havelek, Marek Knoflíček

Další článek:
Předchozí článek: