Vítání občánků – výzva

Vítání občánků – výzva

Vážení rodiče, vítání našich nejmenších občánků bylo a stále zůstává krásnou tradicí v našem městě, ale bohužel nyní nelze tato osobní setkání s vámi a vašimi dětmi organizovat vzhledem k legislativním omezením a vývoji epidemiologické situace. Komise pro občanské záležitosti Rady města Tišnova se proto dohodla zprostředkovat možnost vyzvednutí dárkového balíčku, aby naši nejmenší občánci dostali osobní dárek a měli památku na uvítání do našeho města aspoň takto na dálku.

Proto vás rodiče chceme touto cestou oslovit a nabídnout možnost převzetí dárkového balíčku pro vaše děti. Tato výzva se týká dětí,  které  se  narodily  v  období od 1. 10. do 31. 12. 2020 a měly v době narození a stále mají trvalý pobyt v Tišnově. Pokud budete mít zájem o dárkový balíček pro své dítě, kon- taktujte, prosím, prostřednictvím e-mailu tajemnici Komise pro občanské záležitosti Ing. Dagmar Dvořákovou, dagmar.dvorakova@tisnov.cz.

Prosíme o nahlášení termínu do 15. ledna 2021, dárkové balíčky pak budou k vyzvednutí v průběhu února 2021.

Jakmile budeme mít dárkové balíčky připravené, zašleme všem nahlášeným e-mail s výzvou k vyzvednutí.

Děkujeme za pochopení a věřím, že se budeme moci opět  s vámi a vašimi dětmi potkávat i osobně na slavnostních setkáních a akcích pořádaných městem Tišnov.

Pavla Veselá Hanusová, Komise pro občanské záležitosti

Další článek:
Předchozí článek: