Poprvé v historii turnaj „A“ na Ostrovci

Poprvé v historii turnaj „A“ na Ostrovci

Letošní turnajová sezóna v Tišnově na Ostrovci je v plném proudu a vrcholem bude konec srpna, kdy se SK tenis Tišnov ujme pořádání turnaje kategorie „A“ mladších žákyň. Turnaj, na který přijede špička z celé ČR, je vůbec poprvé v historii pořádán i v Tišnově. Pro klub samotný je tato událost velkým svátkem sportu a všech šest kurtů včetně zázemí bude dokonale připraveno na pořádání takto významné akce. Právě možnost rozšíření areálu, které proběhlo ve spolupráci z AFK Tišnov a městem Tišnov, posunulo tenisový klub mezi možné pořadatele těchto elitních akcí a Český tenisový svaz nám tuto příležitost nabídl.

Turnaj začíná kvalifikací pro 32 hráček ve čtvrtek 27. 8. 2020. Od pátku do pondělí pak pokračuje hlavní soutěž pro 48 hráček. Zveme tímto všechny tenisové příznivce, aby se přišli podívat v termínu od 27. 8. do 31. 8. 2020 do tenisového areálu na Ostrovci, kde bude k vidění kvalitní žákovský tenis.

Mezi mnoha turnaji, které klub letos již pořádal, bylo malou generálkou uspořádání turnaje mladších žákyň kategorie „B“, na který přijelo také ze všech koutů naší republiky 47 hráček. Ve velice dobře obsazeném turnaji zvítězila Sofie Hettlerová (TK ŠKODA PLZEŇ). Na ostatních turnajích kategorie „C“ se dařilo i domácím hráčům a mezi vítěze ve svých kategoriích se zařadili Matyáš Řezanina, Terezie Hrdličková, Charlotte Musilová, Jakub Goldman, Karel Brusenbauch a Karolína Podborská.

Zdeněk Kunický

Další článek:
Předchozí článek: