Veselý březen ve vyhřátém ORATORU

Veselý březen ve vyhřátém ORATORU

1. 3. 2020 v 17.00 hodin
Zahajujeme jarní hudební sezónu s cimbálem Frída, Kačka a Marcela
Tři hudebnice z cimbálového kroužku ZŠ a MŠ Pražská Znojmo vás zahřejí a rozveselí známými písničkami, které si můžete zazpívat spolu s nimi. II. stupeň: Frída Oratorová, I. stupeň Kateřina Čírtková,
hudební pedagožka: Marcela Přibylová.

8. 3. 2020 v 17.00 hodin
MDŽ – Jiří Helán, večírek v retrostylu
Přijďte oslavit Mezinárodní den žen s lidovkami a písničkami, které všichni znáte a zazpíváte si spolu s Jirkou. Foto na FB.

15. 3. 2020 v 17.00 hodin
Dooušek
Název Dooušek je kalambúr (doušek, do oušek, douška). Muzika kapely je vystavěná na kvalitním textovém základu od uznávaných i dosud neobjevených básníků. Autorem většiny písní je kytarista
kapely Jirka Vrba.
Hrají ve složení: Marie Vrbová – zpěv, Radek Přibyl – tenor saxofon, příčná flétna, Pavel Jaroš – bicí, Jirka Vrba – el. kytara, Pavel Horák – el. kontrabas.
Letmo něco z historie: Společné muzikantské počiny členů kapely se začaly v Brně a prolínají se u basisty a kapelníka Pavla Horáka, kdy spolu s Marií a Jirkou Vrbovými od studentských let (1992) hrávali v několika projektech.

22. 3. 2020 v 17.00 hodin
Klára Veselá – šanson
Zpěvačka, písničkářka a akordeonistka. Klára zpívá a hraje s radostí, energií a vášní, kterou dokáže rychle proměnit v procítěné hudební plochy. Inspiruje se rytmikou argentinského tanga a je ovlivněna francouzskými valčíky i italským akordeonovým jazzem. To vše, aby bylo blízké srdci domácího posluchače. Zazní písně z nově připravovaného CD Hladina.

29. 3. 2020 v 17.00 hodin
Zábavný večer nejkrásnějších operních melodií
Andrej Beneš – operní zpěvák národního divadla v Praze, pedagog na mezinárodní konzervatoři Praha, František Fiala – dirigent, hudební skladatel, pedagog pražské HAMU, Lucie Laubová – zpěvačka a laureátka pěvecké soutěže v Bari Itálie.

Zažijete operu, divadlo a spoustu nečekaných překvapení, definitivně také legraci.

Petra Oratorová

Další článek:
Předchozí článek: