Dvacáté výročí Tříkrálové sbírky je oslavou všech, kteří ji tvoří

Dvacáté výročí Tříkrálové sbírky je oslavou všech, kteří ji tvoří

Nezadržitelně se blíží další ročník tříkrálové sbírky – tentokrát ročník jubilejní! Sbírka oslaví 20. výročí své existence. Toto krásné výročí je oslavou nejen sbírky samotné, ale především vás všech, kteří sbírku tvoříte – vás koledníků, kteří v mrazivém počasí obcházíte dům po domu, vašich doprovodů a také vás dárců, kteří nám každoročně svými příspěvky do charitních pokladniček vyjadřujete důvěru a podporu v tom, co děláme.

• Slavit chceme společně s vámi •
Výročí sbírky s vámi všemi oslavíme 6. ledna 2020 slavnostním požehnáním v kostele sv. Václava a společně rozzáříme tišnovské náměstí světýlky z tříkrálového průvodu. Každý z účastníků požehnání v tříkrálové koruně bude zařazen do slosování a zajímavé ceny. Podrobnosti zveřejníme v prosinci na našich webových a facebookových stránkách.

• Hledáme koledníky i doprovody skupinek •
Pro nadcházející ročník zároveň hledáme koledníky i doprovody skupinek. Staň se třetím králem a obejdi s dalšími dvěma králi svou ulici nebo čtvrť. Zájemci se mohou hlásit u koordinátorky sbírky Ing. Petry Kratochvílové na tel. čísle 730 571 331 nebo na e-adrese tks.tisnov@seznam.cz.

• Drobné projekty nám pomáhají udělat pro naše klienty něco navíc – děkujeme za vaši podporu 
Drobné projekty, které jsou v průběhu roku vypisovány nadacemi či firmami, nám pomáhají dělat pro naše klienty něco nad rámec našich všedních možností. Úspěch projektu je vždy závislý na podpoře veřejnosti a právě za tu chceme s pokorou poděkovat. Díky mnohým z vás se nám podařilo získat prostředky na chodítko a invalidní vozík pro hospicové pacienty nebo nakoupit dárkové poukazy pro pečující rodiny. Děkujeme, že podporujete naše projekty a my tak vaši podporu můžeme přeměnit v pomoc konkrétním lidem.

Marta Rémarová

 

Další článek:
Předchozí článek: