Tišnovská televize vysílá v HD kvalitě

Tišnovská televize vysílá v HD kvalitě

Lokální infokanál, který v Tišnově všichni znají pod názvem Tišnovská televize, nyní vysílá v HD rozlišení. Diváci tak pohodlně sledují čistý obraz bez chyb v širokoúhlém formátu 16:9 s realističtějšími barvami a jejich přechody i na větších úhlopříčkách.

HD vysílání Tišnovské televize se zákazníkům zobrazí automaticky, není potřeba nic ladit ani nastavovat, a to jak u služby Digitální televize (vysílání DVB-T i DVB-C), tak i u Selfnet TV (IPTV vysílání přes internet). V případě DVB-C standardu probíhá vysílání Tišnovské televize kódovaně, sledování je tedy možné pouze s použitím dekódovacího zařízení – set-top-boxu nebo CA modulu.

Kanál Tišnovská televize se nemusí zobrazit na starších typech kabelových set-top-boxů, které nepodporují HD rozlišení (např. set-top-boxy Handan CV5000 a Kaon KCF-ES270). Tišnovskou televizi můžete naladit také v DVB-T standardu, opět však platí, že přijímací zařízení musí podporovat HD rozlišení, což dnes umí většina těchto zařízení.

Máte-li stále potíže s naladěním lokálního infokanálu, obraťte se na naši Zákaznickou linku Selfnet na telefonním čísle 533 383 335, funguje nepřetržitě a kolegové jsou schopni i na dálku vám s nastavením vašeho zařízení pomoci.

Další článek:
Předchozí článek: