Folk Metal Fest 7

Folk Metal Fest 7

Dne 24. srpna se uskutečnil již sedmý ročník festivalu FOLK METAL FEST. Letos zahrály v plné parádě kapely Ingrid Cold, Inner Sphere, Breaking the Cycle, AOH, Awrizis, Emerald Shine, Wolfarian, Cruadalach, Ďyvina, Strigoň, Poetické hudební společenstvo a jako vyvrcholení festivalu Tomáš Kočko a orchestr. Všem těmto účinkujícím patří velké dík za skvěle odehrané koncerty. Poděkovat musíme rovněž těm, díky kterým se mohla tato vyhlášená akce uskutečnit.

Děkujeme tedy všem sponzorům: městu Tišnovu, Jihomoravskému kraji, Městskému kulturnímu středisku, obcím Hradčany a Železné, Slavkovskému pivovaru, Obchodu s nápoji Olší, Hostinci U Kovářů. Mezi sponzory dále patří Gastro frozen Pavly Vacové, Tisk centrum, Obscuro, Beat rock radio, TIC Tišnov. I těm moc děkujeme.

Pochvalu ale zaslouží i ti, kteří od rána do rána pracovali a podíleli se na celé organizaci akce. Uspořádat akci v takovém velkém rozsahu není nic jednoduchého a potřebuje to spoustu přípravy. Věříme, že se akce všem líbila a budeme se těšit třeba na další již 8. ročník Folk Metal festu.

Zdeněk Válka

Ilustrační foto

Další článek:
Předchozí článek: