TyJáTr FEST počtvrté

TyJáTr FEST počtvrté

Vážení příznivci umění a kulturních zážitků, dovolte nám, abychom vás pozvali na TyJáTr FEST 2019. Termín konání 4. ročníku festivalu už se blíží, proto vám teď velmi rádi představíme konkrétní program (viz plakát).

Festival se koná pod záštitou Dobrovolného svazku obcí Tišnovsko a opět se bude konat tři po sobě jdoucí dny a potkáme se v příjemných venkovních prostorách, které poskytli pro konání festivalu letošní účastníci. Startujeme v městysi Nedvědice v pátek 6. 9. 2019 od 17 hodin na náměstí u rybníka, 7. 9. ve 14 hodin se přesuneme do Borovníku do kulturního zázemí u obecního úřadu a festival zakončíme od 13.30 v neděli 8. 9. v Lažánkách za sokolovnou.

V pátek se můžete těšit na vystoupení těchto souborů: Inspiro Tišnov, divadlo tv ORBA, KVJ Tišnov – MM, J.G. Wild, Fe-MINA Železné, JBand. V sobotu vás pobaví ZUŠ Tišnov, Duocelli Železné, Pompony Osová Bítýška, divadlo NaVlnce, KVJ Tišnov, Motýlí )D(efekt Kuřim, Stream Dance Dolní Loučky, Karasovo divadlo Tišnov, Hr. Ladies Hradčany a Klapela Štěpánovice. Neděli zakončíme ve společnosti souborů LOTA Lomnice, Inspiro Tišnov, TOGETHER Sokol Tišnov, divadlo Paravánek, Dog Dancing T. Slovákové, Slovani Čebín a ZUŠ Tišnov. I letos se můžete těšit na nová ochotnická divadelní představení, působivé choreografie tanečníků a příjemné hudební produkce. Součástí akce budou rovněž drobné workshopy nejen pro děti, které letos zajišťují Ráček Železné a herna pro děti V podpalubí Tišnov, představí se vám místní spolky, regionální umělci z řad výtvarníků a fotografů a volnočasové organizace. Významnou část vystupujících umělců tvoří dětské soubory a skupiny, program je tedy vhodný pro celé generace.

Po celou dobu konání festivalu je zajištěno občerstvení a hygienické zázemí, v případě nepříznivého počasí je zajištěno suché zázemí. Vstupné je dobrovolné.

Věříme, že i letos se vypravíte zakončit s námi prázdniny krásným kulturním zážitkem a podpoříte tak regionální aktivity. Jste srdečně zváni!

Bližší informace o programu budou postupně zveřejňovány na stránkách www.dsotisnovsko.cz, www.facebook.com/tyjatrfest1, na výlepových plochách obcí a v regionálních tiskovinách. Těšíme se na vás!

Miriam Jedličková, manažerka DSO Tišnovsko

 

Další článek:
Předchozí článek: